damlaozzz Oğlum 11 aylık emzirerek uyuttum bugüne kadar ama artık bu durumu bitirmek istiyorum emzirerek uyutmayı nasıl bitirebilirim lütfen yardımcı olun
tahin damlaozzz dört aylık bizde emzirerek uyuyoruz ama bu sıralar oda olmuyor, sallamaya alışmasını da istemiyorum yerimi alayım🥲
melmer damlaozzz bende 4 aylık aynı durumdayım çok mutluydu bende kıyamadım işimede geldi ama korkmuyo degilim ilerisi için hiç benim dışımda uyumuyo şuan arada bile hiç. Zaten 4. Ay atafı uyusunda nası uyursa derdindeyim sonrası ne olur bilinmez
damlaozzz hazel0525 Gece çok sorun değilde dışarıda çok zorlanıyorum artık meme olmadan ne yapsam uyumuyor
hazel0525 damlaozzz damlaozzz bi anda kesmek cok zor benim kızım da aynı. Babasından yardım alabilirsiniz bazı zamanlar o uyutabilir cunku sizden sut kokusu aliyor. Bazen de pusette bebek arabasinda uyutmanizi tavsiye ederim. Uyutmadan yarim saat once emzirin uyku meme iliskisini ayirir. Boyle degisikliklerle yavas yavas deneyebilirsiniz
damlaozzz melmer Yol yakınken kesmeye çalışın bence ilerisi için zor oluyor yakında bir yaşına giricek benimkide asla ben olmadan uyumaz
talhamamy damlaozzz oğlum emerek uyumuyor ama gece saat başı uyanıyor emiyo çok yoruluyorum artık 10 aylık😓
nrsh58 damlaozzz çok zor oluyor ya ama bana sorsan onunla konusunu çeke çeke uyumak istiyorum işe başlayacağım için yapmak zorunda kaldım yoksa en fazla 2 yıl sonra zaten yatmaz benle
seher178 Bende aynı durumdayım 11 aylık şimdiye kadar hiç denemedim emzirmeden uyutmayi emzirince daha hızlı uyuyo gibi emzirmeyi bitirince bu durum biter galiba ondan sonra ne yaparım bilmiyorum
damlaozzz seher178 Bende hiç denemedim emzirmeyi bitirince artık konuşa konuşa hallederiz diye düşünüyorum bakalım 🤷🏼♀️