karpuz_ donmezhatice evet verir ama bazılarının daha geç belli oluyormuş. Bu aralar herkeste regl gecikmesi var ilginç şekilde 😂
donmezhatice YorgunAmaMutluAnne adetim 4 gün gecikti bende dün test yaptım erken sonuc verenlerden tek çizgi çıktı bugünde hafif agri gibi birsey var ama olmadim daha
YorgunAmaMutluAnne donmezhatice test bozuk ise belli de etmeyebilir en güvenli sonucu kan testi vermektedir
donmezhatice karpuz_ gecen ay da yaptım 2 gün gecikince yine tek çizgi şimdi 4 gün geciktim korkuyorum açıkçası ve daha olmadim
karpuz_ donmezhatice benimde aynı oldu canım geçen ay geciktim midem falan bulandı hatta ama oldum testler yanılttı bi de kuruma çizgisi verdi
donmezhatice karpuz_ teşekkür ederim canım inşallah devamı gelir ay son iki ay hep böyle benim hiç böyle olmazdi
karpuz_ donmezhatice o zaman regl olmuşsundur ya yerleşme kanaması desem testte çıkardı diyr düşünüyorum
donmezhatice karpuz_ ay dimi belkide emzirdim içindir oda etkilemiş olabilir geçen ay da böyle oldu o zaman ki testlerimde tek çizgiyidi az geliyordu yine o zamandan bu yana pozitif olurdu diye düşünüyorum 😂