enesinannesii10_ mihraelam al benden de o kadar canım benim 4 aylık oldu bebeğim ilk iki ay cidden çok zordu sonra daha iyi oldu her şey ama dediğin gibi hala ara ara geliyorlar
selamunkavlen NaimeYilmaz bu başlık çok iyi olmuş çünkü yenidoğan ve emzirme ile ilgili hiç bişey duymak istemiyorum travmam oldu resmen hiç hatırlamak istemiyorum 😔
caglaay NaimeYilmaz ağır lohusalık geçiren +1 🥲🫡 14 aylık oldu oğlum hala emziriyorum ondan mı bilmiyorum hala afakanlar Burhanlar ne varsa basıyor akşam çökünce bazen 🤓 Allah yeni doğum yapanların yardımcısı olsun yeni etiket hayırlı olsun 💖
nickbulmasorunsali NaimeYilmaz Kısacası “postpartum” yaşayan anneler diyebilir miyiz? Ben de bu durumun içindeyim 🥲
LezizeNine MiracAlpinveUmutunAnnesi kız eski ismim azracan20ydi bu ismi çoktan yaptım ben sene başında yapmıştım sanırım aaa miraçın güzel annesi lütfen ama lezize nineyi herkes hatırlıyor burda herkes ninem diye seviyor beni nasıl hatırlamazsın 😂😂😂
124_3 NaimeYilmaz benim sinir krizlerim cok oluyo bi anda yukselebiliyor bagirabiliyorum bi de cok cabuk kiriliyor ve agliyorum bi de bazen nefes alamiyor gibi de hissediyorum duvarlar ustu ustume geloyor gibi
MiracAlpinveUmutunAnnesi LezizeNine Ahahahha yok inankiii bilmiyorum 😂😂 Miraçın anası degil Miraç Alpin annesiyim ben birde Umudumuz var tabi😍 Aa bak azracanı biliyorum ama
LezizeNine MiracAlpinveUmutunAnnesi kız valla benim gözler de gitmiş alpi nasıl görmemişim 🤦🏻♀️😂 onu da çok kişi biliyordu biz buralara yeni gelmedik canım geri geldik sjsjsjjs