buaklinerdenaldinnerden NaimeYilmaz anne vicdanı da olabilir çünkü yaşamayan anne yoktur bağırırız vicdanımız sızlar memeden keseriz vicdanımız sızlar yanlışlıkla düşürürüz aç bırakırız kızarız zorla uyutmaya çalışırız hepsi vicdann ah ahh 😂😂
Deletedmom_216 bisenakillisinzaten benim ki de bendne daha hamileydi. Admain resmen karni buyumustu asermeleri vardi. Markete tek bisey icin gidiyo ama iki üç poşetle geri geliyodu. Bunu neden aldın diye sorduğumda girunce canim istedi diyodu😂😂😂
[silindi] Benim dışımda herkes lohusaydı sanki bir daha doğurmaktan sırf o süreçten dolayı vazgeçtim şu an insanlar yüzünden her saniye ağlıyordum 🥲😁
Uraztos NaimeYilmaz ahh ah bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler sessiz sedasız yaşadık lohusalık mı bildik…… Şimdiki lohusalar çok şanslı……. 💖
rabbenahepbana Biri 15 aylık Diğeri 3 aylık iki tane taptaze bebeğim var daha yeni uykusuzluktan ağlarken bu postu görmek iyi hissettirdi 🥴
Gizmokzilla NaimeYilmaz yeni etiketimiz hayırlı olsunnn♥️♥️ umarım herkes öyle mutludur ki bu etiketi sadece güzel şeyler için kullanırız 🫶🏻
Birdunyabircennetannesiii Orenda_ Biri gidiyor öteki geliyor gelen gideni aratıyor 4 yaştan selam olsun 😅