Lohusalık inanılmaz bir karmaşa. Nasıl acaba çok abartıyolar bence ben öyle olmam dediğim her seyi yasadım. İnanılmaz aglama ıstegı hayatımın eskısı gıbı olamayacagı cok zor bı hayatın benı bekledıgını dusunup dusunup agladım. Bebek sarılık oldu hastaneye yattık cocuga bakamadım dedim. Her agladıgında beceremıyorum dedim lohusa halimle bana anlayıslı davranmayıp küsen anneme ragmen atlattım. İnan sen de atlatacaksın. Hayır ben de cok kotuydum dıkıslerım cok kotuydu memelerım cok kötüydü sırtım her yerım agrıyordu. Agladım sureklı ama gectı. Allah size de kolaylıgını versin . Gececek dıyenlere ınanmak zor bılıyorum ama baska turlu ustesınden gelınmıyor. Sürekli aç bu çocuk diyecekler, ek gıdaya gecınce sureklı sacma seyler vermeye calısacaklar, sigara ıctıkten sonra bebegı opecekler engel olabıldıgımıze olucaz. Hatta ben aılemden “ cocugun da cok kıymetli” lafnı bile duydum. Her zaman derim evet cocugum kıymetlı cunku bana allahın emanetı. Ben bakayım dıye annesıyım aksı halde salsaydım ortaya cocugu.. Annelık hep vicdan meselesiymiş malesef. Yeterlı oyun oynamayınca, yarası olunca, karnı ac dıye ya da uykusu var dıye aglayınca, öğünü muzla geçiştirince, ilacını vermeyı unutunca sürekli vicdan yükü. Hisleriniz dünyanın en normal hisleri bunu bilerek içinizi rahatlatın bol bol nas felak ayetel kürsi okuyun ve nolur bebeğin bu gunlerının tadını çıkarın . Bebeğim 9 aylık ve dün gibiydi doğumu. Suan kucagıma sıgmıyor .. o günler geri gelmiyor. Kaynana sütün yetmıyor dıyorsa doktor yetıyor dedi diyin geçin kılosu ıyı dıyın kulagınızı tıkayın nolur. Kimse ama hiçç kimse bebeği annesınden cok dusunemez kimse şov yapmasın