arbcummu Arkadaşlar eşim askeri personel güçlükonakta 2+1 3+1 boş kiralık daire arıyorum bilgisi olan yazabilir mi İdil’de de olabilir
cikolatahurma arbcummu biz nisanliyken eşim orada 3 yıl görev yaptı ama seviyordu orayı polis kendisi lojmanda kalıyordu.
arbcummu selimin_annesi25 sizinde tayininiz oraya çıktı sanırım evler baya bir sıkıntı ya bizde arıyoruz ama çoğu sobalı ya çok büyük ya çok küçük su elektrik te baya sıkıntıymış siz nereden geleceksiniz
selimin_annesi25 arbcummu evet biz de yeni gideceğiz biz bulduk 1+1 kömürlü biz yalova’dan gideceğiz siz
arbcummu selimin_annesi25 bizde baktık öyle de benim eşyam fazla olduğu için ev beğenemedik bizde Kütahya’dan geleceğiz nasipse kendimde bursalıyım
selimin_annesi25 arbcummu biz erzurumluyuz eşim astsubay 20 dediler kiraya. Benimde 3+1 mecburen tuttuk. Başka ev yok diyorlar
arbcummu selimin_annesi25 acaba aynı evden mi bahsediyoruz 2+0 bir ev vardı 17 dedi ama extralar ile 20 yi buluyor adam 1 kira 1 de kira kadar hava parası peşin istiyor bize o eve çok bulduğumuz için tutmamıştık
arbcummu selimin_annesi25 aslında hiç yok değil var 3+1 200 m2 sobalı böyle büyük evler de çıktı ama yeni yapılan evler de varmış 2 aya teslim olacak biz en kötü ihtimal bekleriz diyoruz
arbcummu cikolatahurma benim eşimde jandarma askeri lojman yokmuş polisler için varmış ama çocuk falan olunca biraz zor olur belki küçük yer olanaklar az bakalım hayırlısı artık
selimin_annesi25 arbcummu yok Abdulkadir değilmiş. Bu taşınma işi hallolsaydı bana artık gına geldi imdat diye bağıracam 😅 çocukla çok zor çoookkk zor. Bilinmeze gitmek en zoru.
arbcummu selimin_annesi25 zor gerçekten rabbim yardımcımız olsun iyi insanlarla karşılaştırsın inşLlah sever beğeniriz de gerisi hallolur sizin kaç tane çocuğunuz var ne kadarlık benim bir oğlum var 9 aylık
selimin_annesi25 arbcummu benim 6 aylık. Amiinn tek temennimiz o Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. Siz şimdi iki ay sonraki evleri mi bekleyeceksiniz?
arbcummu zeynepozkar herkes fırsattan istifade ne koparsam kar diye düşünüyor biz ev sorduk 15 dediler eşimin arkadaşı sordu aynı evi 20 bin dedi adam