kalkbircaykoy Kızlar sisal halı kullanan var mı tavsiye eder misinizzz cool ya nun halı da baktım arada da fiyat farkı var bu markalardan aldınız mı hiç ne zamandır halı bakıyorum kusacam artık yardım 🥲
Omeraslan kalkbircaykoy nerde kullanacaksınız Ben halı bakarken ev içinde güzel durmadigini söylediler. Aşırı sert gelmişti bana da Kış bahçesi balkon tarzı yerlerde daha kullanışlı oluyormus
Miraeleysa kalkbircaykoy ablam kolidor ve mutfagına yaptırdı sisal çok memnun bende çok begendim taşınmak nasip olursa kolidoruma bende yaptıracagım
usenmedimyaptimbirvelet kalkbircaykoy hattenadesignhome Kuzenimin eşi ordan yaptırmış. kalın ve sert ama görüntüsü güzel ayrıca mutfağa sisaller daha uygun kızı meyve suyu döktü ıslak mendille silip geçti
kalkbircaykoy Omeraslan mutfağa düşünüyorum 😊 kullanıcı fotoğraflarında çok hoş geldi gözüme lekesi de kolay çıkıyormuş dediler
asuuuuu kalkbircaykoy evet var kaydırmıyor yani benim fayansta kullanıyorum şuanda reform halı markası trendyoldan aldım ama
kalkbircaykoy Miraeleysa bende internetten almayı düşünüyorum daha önce halıcı dan aldıklarımdan dolayı pişmanlık yaşadım 🥲
Miraeleysa kalkbircaykoy sisallerde çeşit var kalite farkı bazısı ince daha ucuz bide daha tok duranlar var onlar daha pahalı bilginiz olsun internette trendyolda felan ölçüsü uyuyosa alabilirsiniz en azından iade edebilirsiniz rahat
kalkbircaykoy Miraeleysa bende öyle düşünüyorum mağazadan alınca iade konusunda sorun çıkartıyorlar halıda problem olunca kabul etmiyorlar falan. Bahsettiğim iki markada da sanırım fiyat farkı bundan kaynaklanıyor 🤷🏻♀️
kalkbircaykoy usenmedimyaptimbirvelet kesinlikle bencede mutfağa ve balkona çok yakışıyor 🌸 söylediğiniz sayfaya bakacam trendyol sayfası da vardır inşallah 😇
kalkbircaykoy gzmm4738485 yaa öyle mi bende günlerdir oraya bakıyorum ama diğer markalarla aynı ürün bile olsa ciddi fiyat farkı var acaba kalitesiyle mi ilgili yoksa markaya mı o fiyatı veriyoruz diye merak ediyordum. Cool halıda da çok güzel sisal modeller var sepetimde bekletiyorum 🫠
tombikbebe kalkbircaykoy ben mutfağımda kullanıyorum çok memnunum. Leke tutmuyor ıslak mendille bile lekeler kolayca çıkıyor. Eviniz avangart vb. tarzda şatafatlı değilse kaba durmaz. Ben koçtaştan almıştım. Salon halım eskisin oraya da sisal halı alacağım
kalkbircaykoy tombikbebe bende kenarları bordürlü olanlardan düşünüyorum günlerdir bekletiyorum sepette🫢
nilikonunannesii kalkbircaykoy bende kaç gündür bakıyorum ama asla karar veremedim ya güzel durmazsa diye. Kaç tane halı değiştim mutfağa bir sey uyduramadım 🤦
kalkbircaykoy nilikonunannesii ay bende aynı bir öncekini alalı çok olmadı ama keçeleşti delindi vs bordürlü sisal halı alsam diyorum