sademavii suhedaaaaa Hifa Hatun ve Süheyl hikayesini dinlemenizi tavsiye ederim hikayesinden çok etkilenmiştim sabreden demek
sademavii balkizlar Çevremdekiler de Hifa tek olmasın söylesi zor olur dediler o yüzden kafam karıştı
balkizlar sademavii çevredekiler her şeye karışıyor 😊 hifa kendisi telaffuzu zor bir isim hem h hem f var… ya tek koyacaksınız ya da çok hafif bi isim olmalı bence
Bisofya sademavii Meryem akıllı ama asi, Elifte akıllı ama sakin yalnız burçları daha etkili isimlerine nazaran Meryem koça boğa, Elif ikizlere yengeç
sademavii kimbumadam Teşekkür ederim ama Hifa Hatun hikayesi beni çok etkilemişti koymak istememin sebebi o diğerleri de beğendiğim kız isimleri farkındayım biraz ağır oluyor oğlumun ismini ben seçemedim kızımda istediğim bir isim olsun istiyorum
bakkalemzigi sademavii size saygı duyuyorum ama ben tek isim sade kolay söylenen isimlerden yanayım Meryem mesela başlı başına çok güzel bir isim diğerleri ağır geldi bana
sademavii semanurmihra Teşekkür ederim sabreden demek Süheyl ile Hifa Hatunun hikayesini dinlemenizi tavsiye ederim ben çok etkilenmiştim
cokbilmismom sademavii çok ağır ya bütün isimler hifa ismini hiç yakıştırmıyorum ben. Uyumlu bulamadım