sademavii İsim konusunda kararsızım sizce hangisi daha uyumlu ikinci ismi kesin ama birinci isminde kararsızım Meryem Hifa Elif Hifa Mihri Hifa
The_paues sademavii hifa isminde kararlısınız anladığım kadarıyla.önerileri ben pek uyumlu bulamadım en uyumlusu elif hifa yine de
Deletedmom_897 sademavii Hifa isminin anlamına baktım gerçekten çok hoş ama çok ağır gelmez mi ya hepsinin anlamı yüksek ve güzel.
sademavii Deletedmom_897 Hayalim Hifa koymaktı kızıma ama söylemesi zor olur dediler o yüzden ikinci isim bakıyorum
esrayadasare sademavii bizde de amine hifa var sizinkilerin arasından Meryem hifa kulağıma daha hoş geldi
nnoktaa sademavii hifa tek başına güzel. Elif hifa çok zor f ile bitip h ile başlıyor. Mihri hifa ortada h var bastırıyor yine zorluyor. Seçenekler arasında en kolayı meryem hifa.
gmz1991 sademavii elif hifa derken iki f zorluyo bence söylerken. Mihri ismi güzel ama hifa ile ikisi uyumlu gelmedi. Bence meryem hifa kulağa hoş geliyo daha uyumlu
kimbumadam sademavii Çok ağır isimler özellikle hifa bence onu da tekrar düşünün Dini bütün olabilirsiniz ama çocuklarımızın ilerideki yaşam tarzlarını , tercihlerini ön göremeyiz. Yanlış anlamayın iyi niyetimden söylüyorum
sademavii kimbumadam Teşekkür ederim ama Hifa Hatun hikayesi beni çok etkilemişti koymak istememin sebebi o diğerleri de beğendiğim kız isimleri farkındayım biraz ağır oluyor oğlumun ismini ben seçemedim kızımda istediğim bir isim olsun istiyorum
balkizlar sademavii hifa tek koysanız daha güzel bence…mihriyle birlikte çok zor söyleniyor en uyumlusu meryem bence
sademavii balkizlar Çevremdekiler de Hifa tek olmasın söylesi zor olur dediler o yüzden kafam karıştı
sademavii suhedaaaaa Hifa Hatun ve Süheyl hikayesini dinlemenizi tavsiye ederim hikayesinden çok etkilenmiştim sabreden demek
bendenbirtanedahayok sademavii Elif hifa uyumlu olmuş mihri çok i ile bide zor anlaşılır Meryem’de uyumlu olmamış
tospikannesi_ sademavii çok ağır bence hifa ismi bilmiyorum ekstra iki isim olunca iyice ağır olmuş. Bence farklı seçeneklere bakın derim