guvengrkan Selam kızlar , 1,5 yaşında çocuklarınızın kilosu nasıl sağlıklı olsunlar önemli değil şükür kızım sağlıklı ama benim kızım yemiyor biraz zayıf gibi yemedikçede çok üzülüyorum 9 kg sizde nasıl durumlar
siladgnchdr guvengrkan benim kızım da 12 civari 2 yaş aşırı hareketli doktor boyu güzel olsun yeterli dedi yani
Prensesannesi32 guvengrkan 27 ay 10 kilo 35+6 da 2430 gr olarak doğdu bizde de istah yok seçici beslenme artı raporlu özel mama da kullanıyoruz ama yok almiyo hareketli bir çocuk sağlıklı diyorum kendimi öyle avutuyorum goturmedigim doktor kalmadi ama nafile
arasbek guvengrkan bizde 9 ay 11 günlüğüz 7.5 kilomuz anne sütü alıyor ek gıda zor da olsa yiyor ama kilo almıyor yapısı mı bu anlamadım ınfatrini diye bi mama verdiler biberon tutmuyor kızım muhallebi tarzı yapıp vercm bakalım etki edecek mi
handeliva Benim oğlumda 11 aylık kilo 8.50 boy 71 doktor boyu sınırda dedi ne yapmam lazım boyunun uzaması için bi fikriniz var mı çok az emiyor mama veriyorum içmiyor yemek de canı isterse yiyor
slngkts handeliva tahin sütü aldım ben ravla marka içine muz çilek yulaf koyup smoothie haline getirip bazen ara öğün bazende kahvaltıda içecek olarak veriyorm faydasını gördüm. Bunu tahin ile de yapabilirsiniz bir tatlı kaşığı tahini 1 çay bardağı su ile yine içine meyve koyun besleyici olsun 🥰
snemakpnrr handeliva hastalanmayancocuk sayfasında atom tarifi var onu deneyebilirsiniz benim oğlumun 1 ayda 4 cm uzadı boyu
guvengrkan slngkts çok teşekkür ederim mutlaka yapacağım bende kilo içinde faydalı olacağını düşünüyorum ♥️
yagmuryigitalp guvengrkan havalarda mi neyden benim oğlanda yememeye başladı üzülüyorum 16aylik 12.700
parsegemommyyy guvengrkan erkek bebek iyi mi gören zayıflamış dio moralimi bozuo özellikle koca tarafım üzerine basa basa söylüo sanki ben çocuğuma bakmıorum