milletsanakanalizemiolacak [silindi] Balenli alamam kemiklerimi inanılmaz batıyor bir kere meraktan arkadasın korseyi denedim oyle rahatsiz bir icat yok ya 🙈
[silindi] milletsanakanalizemiolacak evet rahatsız ama çok güzel şekillendiriyor birkaç saat için giyilebilir 💃🏻💃🏻💃🏻
milletsanakanalizemiolacak uykusuzanne__ yaa ne güzel bende 1 tane var ayy sizin goruntulu konusmalar şenliktir he 😍
TulayGeriDon milletsanakanalizemiolacak kanka bende 47 48im. Sende boy da var. Nasıl göbek oluyor. Regl zamanında falan mısın?
milletsanakanalizemiolacak TulayGeriDon evet kanka regl oldum aman önceden de vardı nusretin tshirtleri giyiyorum ondan gobek belli olmuyodu kendi kiyafetlerime sığmıyorum
milletsanakanalizemiolacak TulayGeriDon boy dediğin 160 kanka zaten fotolarda uzun çıkıyorum ben bacaklarım uzun🤣
milletsanakanalizemiolacak uykusuzanne__ bzimkiler kuzular nerde diye açıyor telefonu biri uyuyor biri okulda deyince yüzüme kapatıyor 😒
TulayGeriDon milletsanakanalizemiolacak kız ben senden uzun muyum😄😄😄😄vallahi ben seni uzun bekliyordum sjsjsjjsjs
crybaby milletsanakanalizemiolacak canım ben Yamuna aldım sadece bir kere giydim ikinciyi de haftaya düğünde giycem inşallah🤣 memnunum biraz pahalı ama güzel normal ucuz korselerdende almıştım hiç memnun kalmadım sıyrılıp gidiyor
milletsanakanalizemiolacak [silindi] benim tek sorunum göbek ya kaburgalar sayılıyor ondan rahat edemiyorum hiç birde emzirme etkeni var tabi emzirirken çikarmam gerekcek sekilden sekilde gidiyoruz cunku emzirirken
ecekrk Tutaste_ bıraktım momı ya hangi birini takip edeyim yeniden doğurmaya niyetlenene kadar burdayım sen nasılsın
ecekrk Tutaste_ hatırladım kız niye hatırlamayayım ne geçmiyor ki ağrıda geçti başka sorunlar çıktı şimdi onlarla uğraşıyorım