milletsanakanalizemiolacak uykusuzanne__ sen uzaksın ya bende akraba düğünlerine gitmiyorum da kardesimin düğünü ya izmir yakın zaten 3 saat filan
milletsanakanalizemiolacak tgcyi Hiç bilmiyorum canım onu chatgpt önerdi bi tane kardeşimde kullanıyor onu ama kardeşim iri memnun değil ben onu mu alsam bilmiyorum önce burdan öneri almak istedim işte
TulayGeriDon milletsanakanalizemiolacak yav o kadar göbeğin yok. Insanlara bidon muamelesi yapma. Görümcem aldı penti den memnundu
milletsanakanalizemiolacak TulayGeriDon kanka dün elbisenin fırfırı vardı sana attığım fotoda var yani normalde kırmızı elbisede çok belli olmadı ama siyah elbise likralı ya çok belli oldu
TulayGeriDon milletsanakanalizemiolacak hey Allahım ya. Kemiğinle beraber 30 kilosun. Hala diyor ki göbek var
TulayGeriDon milletsanakanalizemiolacak kanka bende 47 48im. Sende boy da var. Nasıl göbek oluyor. Regl zamanında falan mısın?
[silindi] milletsanakanalizemiolacak ben sezaryenden sonra penti‘den aldım ama çok memnun kalmadım katlanıyor aşağı doğru. Yıllar önce ben de abiyenin altına giymek için suwenden Balenli korse almıştım çok güzel toparlıyor beli incecik gösteriyor. Ama online alacaksanız olmayabilir gidip denemenizi tavsiye ederim boyu uzun ya da kısa gelirse pek hoş olmuyor.
milletsanakanalizemiolacak [silindi] Balenli alamam kemiklerimi inanılmaz batıyor bir kere meraktan arkadasın korseyi denedim oyle rahatsiz bir icat yok ya 🙈
milletsanakanalizemiolacak uykusuzanne__ yaa ne güzel bende 1 tane var ayy sizin goruntulu konusmalar şenliktir he 😍