ebru0311 Merhabalar malum kene vakaları arttı Karadeniz’de yaşıyorum her yer orman bebeğim 9 aylık ona uygun kene sinek kovucu sprey öneriniz var mı söylerseniz sevinirim
binnur37 ebru0311 Acil kene diyince çocuğuna yapıştı napayım diye soruyorsun sandım Allah seni … Ben siveno aldım ..
simitayranseverim ebru0311 sakin kalmaya çalış Karadeniz bölgesindeki keneler normalde zehirsizdir tabi yeni çıkan zehirli kene vakaları da çok yaygın, zehirli tür buraya kadar gelmiş olabilir mi bilemiyorum.
ebru0311 binnur37 😂😂😂😂 yaa Napim panik yaptım ya burada birine iki tane yapışmış ruh hastasına döndüm stresten kusura bakma 😂😂
UykuPerisi_ ebru0311 kuzu bende Karadeniz de oturuyorum nerde var ıs ? Hangi il de ay çok korktum bende şimdi
ebru0311 binnur37 evet maalesef park orman da gerekmiyor şehir merkezine kadar inmişler dünya öyle bir hale geldi ki çocuk büyütmek çok zormuş endişe insanı yiyip bitiriyor .Annelik delilikmiş 😒😔
ebruxy Kayseri’de çok çoğaldı yaa keneden ölüm Rabbim evlatlarımızı bizleri korusun o yüzden pikniğe bile gitmek istemiyorum
sngr Benimde bebeğim 9 aylık incianınkini aldım ama 2 yaşından küçüklere kullanmayın yazıyor ne yapıcağımı bilemedim
yzx The prouvee almayı düşünüyorum bende doktoranne de görmüştüm tavsiye ediyordu 0 ay yazıyor hem de
maygirl yzx kullaniyoruz ailecek…kesnlikle tavsiye ederim.dısarda sk sık yenileyin uçucu yağlar cünkü iceriği.
yzx ebru0311 Bende daha önce duymamıştım doktoranneninbloğu sayfasını takip ediyorum o kızına kullanıyor baktığımda da zaten en çok satan sprey olduğunu gördüm denemek istedim bende