princessmom_ Sezeryan mı oldunuz normal doğummu ? Genel anestezi mi spinal miii haydi sohbet edelim 🌸 Ben spinal sezeryan oldum bebek iri olduğu için ilk doğumum olduğu için normal doğumu cesaret edemedim 🩷
Dolcegabbanne princessmom_ acil sezeryana alındım suyumuz çok kritik seviyedeydi . Spinal anestezi oldum ilk ayağa kalkış berbattı sonrası rahatladım tabi. Normal doğumu yapmaktan korkmuştum hep Allah dağına göre kar veriyormuş gerçekten.
Nur2021 princessmom_ 2 tane normal doğum yaptım. İlki tabi çok zorlandım ikincide bi okadar kolaydı çok şükür
poyrazmom2604 princessmom_ korkumdan sezaryen olcaktım gün almıştık ama bebeğim 3 gün öncesinde normal doğumla geldi😅
D_deniz _YanakReisinAnnesii benim de gebelik şekeri kaynaklı 38planladik ama 37+2 de acil sezeryene aldılar bebek strese girdi kalp atışları kötü dediler
Pembepremses24 princessmom_ Normal doğum oldum suyum gelmişti 1 gün boyunca bekledik gelmedi sonra suni sancı yedim derken bide kan uyuşmazlığı varmış bebem küçücüktü 🌸🤭
metemom_ princessmom_ çok korkmama rağmen aniden cesaret geldi ve normal doğurdum normal doğumdan sonra hemen ayaklanmak güzel ama çilesi bitmiyor dikişi vs sıkıntı oluyor baya
princessmom_ metemom_ yaaa doğumdan sonra geçiyor diyolardııı doğru değil miş demekki sonrasıda varmış geçmiş olsun 🩷
myangelson princessmom_ ilk doğumum spinal sezaryen ikinci doğum genel anestezi ile sezaryen ikisi de acil 🥲
metemom_ princessmom_ oo dikiş açıldı mı derdi hemoroid derdi tuvalete çıkarken yanma vs baya çilesi oluyor maalesef 2 hafta sürdü kendime gelmem sonra da bebeğimi alıp evime geçtim direkt