sahraer45 HamzaAli çok normal 11 10 12 yaşlarda adet olmak yani yeni ergenliğe giriyor yavaş yavaş hiç endişe etmeyin
maygirl HamzaAli canım 11 yasinda regl olmak ile boy uzamamasinin ne ilgisi var.uzar tabi.Büyüme cağındalar halen 11 yaş yani.Arastirin bakalim bi kaç yaşa kadar boy uzuyormuş.😊
zenginoldum HamzaAli ben 15 yasinda regl oldum.ama köyde ve organik bahcemden yerdik .kasabada buyudugum icin tam vaktinde oldum. Boyum da uzamaya devam etmisti.
kirmizibalikbeachte HamzaAli ay bunun boyla ilgisi var mıymış ilk defa duydum. 10 yaşında adetlendim ben. Gayet normal. Uzadım birazcık.
Acargun HamzaAli merhaba ben adet olduğumda 12 yaşımda idim yani 6. Sınıfa gidiyordum ve uzamaya devam ettim. Genetik olarak anne baba boyu etkili olur bu süreçte diye düşünüyorum
annayimbenanna HamzaAli normal diyene bakmayın. Emin olmak için bir endokrinolojiye bakın testler yapışsın. Çünkü normalmdeğil daha ergenliye doğru düzgün girmedi. Endokrinolojiye gidin!!
Motherqueen_ happyymomiii En az 14-15 olmalı Neye göre kime göre 14-15yasinda. Cogunluk 11-13 yas itibari ile regl olmaya basliyor ve cocuklar hormonlu ve paketli gidalara maruz kaldikca ergenlik yasi iyice dusuyor erken ergenlik oluyor ama 11 yas gayet normal kabul edilebilen bir yas.
ayisit HamzaAli eğer kanaması çok fazla değilse anormal ağrı vs yoksa çok normal artık ergenlik 10-13 yaş arasında başlıyor. Ortalama 12 yaş zaten.
mamabear_ HamzaAli regl ve boyun ilgisi mi varmış hiç duymadım. Ben de 6. Sınıfın yarısında regl olmuştum 12 yaşındaydım. Sınıftaki çoğu kişi de öyle olmuştu zaten