Beyninizikullanmakucretsizdir berkinannesi_ yarın çaya komşularım gelecek keki o zaman yapacağım. Yeni kek kalıbı aldım ama denemeye korkuyorum borcam da yapmayı düşünüyorum annelerimiz yapardı ya kakao ile şekil verirdi ismini unuttum o tarz yapmaya karar verdim 🥹
berkinannesi_ Beyninizikullanmakucretsizdir dün benimde komşum vardı kek kalıbı beni rezil etti yarısı çıktı yarısı çıkmadı içinde kaldı rezillik valla🤦🏻♀️
Beyninizikullanmakucretsizdir berkinannesi_ bunu görmem bile korkmama yetti çok doğru bir karar vermişim 😵💫 gerçi normal kek yapınca da kabarmıyor nereden baksan elimde kalıyor 🙄😃
berkinannesi_ Beyninizikullanmakucretsizdir maalesef dün başıma geldi en güzeli tepsi oda dediğiniz gibi kabarmıyor 😁
CheriBlossom berkinannesi_ ayy benimce cagım bi karnıyarık istiyor eşime soyledim pazardan alsin bende yapıcam yarın 🤤🫠 bugün ne yapıcam bilmiyorum tavuk falan çıkarıyım bari dolaptan🥲🥹
Beyninizikullanmakucretsizdir berkinannesi_ artık 2 paket kabartma tozu kullanırım dikdörtgen borcam olduğu için anca yeter 😃😃