Kızlar bu olayı yazarken hala ağlıyorum nasıl başıma geldi inanın kendimi sorgulamaktan helak oldum, benim 13 yaşında bir oğlum var, doğru olanı öğretmek için elimden geleni yapıyorum ,evimizde kırmızı kurallarımız var, değil küfür etmek oha yada lan kelimesi bile yasak o şekilde oğlumu büyütük , taa ki komşum arayana kadar , kadınla aramızda çok saygılı bir komşuluk var bana çok değer verir ,kendisi yalan söylecek biri değil. Dün oğlumla bu komşumuzun 10 yaşındaki oğlu bahçede birlikte oyun oynarken oğlum çocuğun pantolonunu çıkarmış kadında görmüş beni aradı böyle bir şey oldu ben eve çağırdım haberin olsun diye, o an ne tepki vereceğimi bilemedim, sadece tama abla diye bildim. Oğlumu eve çağırdım önce sakince sordum neden böyle bir şey yaptığını nasıl başladığını sordum, o da biz şakalaşıyorduk önce arkadaşım indirdi sonra ben intikam almak için indirdim dedi, biraz daha üstüne gittim babasıda bir iki tane tokat attı , sonra tekrar sordu böyle bir şey neden yaptın diye, bu seferde okulda çocuklar birbirine böyle şakalar yapıyordu bende özendim falan dedi, ben psikologta randevu aldım perşembe günü randevusu var oraya götüreceğim, ben nereden yanlış yaptım nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum, eşim benim çok ağladığımı görünce yapma böyle bu yaşta çocuklar böyle şakalar yapıyor diye teselli ediyor ama çok kötüyüm 😭