gozdenur98 144 aradım Doğum yardımı onaylandı dediler ama henüz ücret yatmamış ne zaman yatar bilginiz var mı ? Birde ilk çocuğum 2023 ikinci çocuğum 2025 doğumlu ne kadar alırım acaba
Niyesordunbucevabi gozdenur98 ne zaman yatacağını ilköğretim ailem uygulamasından takip edebilirsiniz. Her ay 1500 alacaksınız
edadeniz35 gozdenur98 bende aradım yatmamış gözüküyordu bankaya gittim verdiler parayı bence yakınsa bi bankaya uğrayın
anneoluyorum94 gozdenur98 ben baktığımda sisteme düşmemişti uygulamalarda yattığı görünmüyordu, bankacımı arayıp sordum havuzda görünüyor yatmış dedi ve gidip çektim
mrvyad Niyesordunbucevabi uygulama da çift aşamalı doğrulama istiyor ısrarla giremiyorum sizde de öyle oldu mu
elaalp2 bebitom12 e devletten yapmıştık 3 aylık peşin aldık haziran ayını almadık daha şubatta doğdu benim oğlumda
Niyesordunbucevabi hilalyurdakulllll çocuklarım kısmına girin orda çocuğun üzerine basılı tutun ödeme listesi çıkıyor
hilalyurdakulllll Niyesordunbucevabi e devlet üzerinde kayıtlı çocuğunuz bulunmamakta diyor bana anlamadım