Nazliezgi ▂▃▄▅▆▇█▓▒░ gϋηαу∂ıη♥︎░▒▓█▇▆▅▄▃▂ Gece berbat uyuyup sabah da aynı uyandım gözlerim şişmiş ağlamaktan biz kadınlar bunları hak etmiyoruz bence bu gün de böyle oldu hiç tadım yok bağıra bağıra ağlamak istiyorum 😔😔
Feyzosumunannesi Nazliezgi A a a neden ağladınız 😞 Ah biz kadınlar neleri neleri hak etmiyoruz ama maalesef bunu anlayacak kimse yok 🫠
Yaren-1526 Nazliezgi tam birazdan diyete başlayayım ne yesem derken tabağını gördüm izinden döndük 78 kiloyla😔neden ağladıniz
beybitolat Nazliezgi afiyet olsun🥰 sıkma canını eksi kiloların aklına gelsin belki öylelikle kafana başka bişey takmayıp keyfin düzelir💕
Nazliezgi Feyzosumunannesi bilmiyorum valla dün geceye kadar hep ayaktaydım hiç oturmadım gece 1 2 iş kalmıştı ütü ve makina boşaltılacaktı bende nasışsa ondan önce uyanıyorum yarın sabah yaparım dedim laf sokup durdu tv bakıyodum fişi çekti git yat uyu bakmayacaksın dedi tam giderken yatağa s.g. gözüm görmesin seni dedi bende ben ne yaptım da böyle diyorsun bana dedim geçtim oturdum ağladım düşüncesiz liği vicdansızlığı çok zoruma gitti sonra da bir sinirle kalktım işleri yaptım içeride ağlıyordum bu kez de geldi kal git yatağında otur burda niye oturuyon dedi 😭
Nazliezgi Feyzosumunannesi hatta herşeyden önce gergin misin bişey mi oldu dedim yok dedi yüzünden anlaşılıyordu bir şeylere kızdığı yanan ben oldı
Yaren-1526 Nazliezgi güzel bende başlayayım kaç kilosunuz ne kadar verdinuz konular karıştı biraz ama
2cocukluanne_ Nazliezgi Nazliezgi canım o yokmuş gibi davran çocuğunla şakalaş eğlen bir şey derse duyma bir insanı kendine getiren tek şey yokmuş gibi hissettirmek biraz da o anlasın hatasını üzülme sen çok iyi bir eş ve iyi bir annesin her şeyin en güzelini hakediyorsun💐💕
Nazliezgi beybitolat teşekkürler cnm bnm ama ben neden bu kadar affedici ve fedakar olduğumu düşünmeden edemiyorum 😢😔
beybitolat Nazliezgi kadınız ve anneyiz ya o yüzden. Allah bize merhameti erkeklerden baskın vermiş. Olsun sıkma canını sen🥰💕
Nazliezgi Yaren-1526 sorun değil 100 ile başladım diyete 95 kiloyum 5 kilo verdim 4 kilo yağ yaktım 18 günde şuan bilmiyorum 🤷♀️
binnur37 Nazliezgi Afiyet olsun canım .. Bugün benimde keyfim yok modum yok ağlayasım var gel 🫂 ağlayalım ..
Nazliezgi binnur37 😢 çok zoruma giden şeyler var ben bunca şeyine tamam deyip bi dediğini iki etmezken onun böyle yapması 😢
binnur37 Nazliezgi Belkide sorun burdadır sen herşeye tamam dediğin için şımarmıştır olabilirmi bence herşeye tamam dememelisin herşey karşılıklı olmalı karı koca olsak bile .. Fazla fedakarlık insanı yorar ..