byrmm ebruarasmom korkma kendini strese sokma canım. Acıkınca mecbur emicek. Sakinleştir gazını çıkar. Sende sakin kal sessiz loş ortamda emzir. Ayakta emzirmeyide dene onu sever bebekler hafif sallanır şekilde tutar memeni inşallah canım. Daha çok minik meme reddi olmaz korkma.
ebruarasmom byrmm İnşallah çok teşekkür ederim rahatlattı bu mesajınız beni düşünüyorum deminden beri 🥹
subrk ebruarasmom Bazı bebeklerde meme sevmiyor. Arkadaşım slikon başlık ile emziriyordu. Tutmazsa öyle deneyin
ebruarasmom subrk Silikon başlık ile emiyordu ilk 2 hafta boyunca emdi daha sonra bıraktık onu sevmedi çıkıyordu yanlardan hava alıyordu diye
subrk ebruarasmom Emziği çok erken vermek doğru değil siz hemen vermemişsiniz üzmeyin kendinizi.Ben 3 haftalık vermeye çalıştım aylarca farklı marka denedim emmedi kızım. Anne memesini emmeyi öğrenen bebeğe emzik verilebiliyor.
subrk ebruarasmom Inşallah tutar .Değisik pozisyonlarda deneyin.Bazisi pilates topunda emziriyor veya dolaşarak, duşta emziren var.Yada uyku sırasında emenler var.Kolay gelsin size
aysebb ebruarasmom Evet bebeğe göre değişiyor fakat genel olarak erken emzik verilince özellikle 40 ından önce gibi meme reddi oluyor. Bi arkadaşımda erken verdi sonra memeye döndürcem diye çok uğraştı. Bende korkumdan hiç vermedim zamanında kızım 20 aylık emzik nedir bilmez. Yani emzik için kurtarıcı diyorlar fakat zamanlaması önemli birde bebeğe göre değişiyor herşey
feride-nizamettin ebruarasmom Muhtemelen ondandır kuzum. Sen emziği kaldır, bebişi duşta, ayakta, karanlık ortamda, varsa pilates topu üzerinde hafif sallanarak emzirmeyi dene. Döner inşallah
beyemrr D_deniz bu kesinlikle işe yarıyor, bende biberonla mama takviyesi yapıyorum önce emziriyorum bazen ağlıyor göğsümde sizin yaptığınız şekilde kandırıp öyle emziriyorum ☺️
UykuPerisi_ ebruarasmom hem er çok fena yapar kuzu ben o illetten hemen kurtuldum çocuğum mamaya doğru gidiyordu yoksa