aleksandralarossa Allah kolaylık versin. Bizim kızımız da şuan 2,5 yaşında ama 3 yaş sendromuna girdik diye düşünüyorum. Bazı tavırları babasını da beni de çok şaşırtmaya başladı. Özellikle parkta bizi beklemeden scooterla uçuyor resmen. En son artık endişeden koşturdum peşinden, soluk soluğa kaldım. Sitenin parkı dışındaki bir parka bir süre tek götürmemeye karar verdik, yani hiç dinlemiyor, böyle değildi. Evde sürekli yabancı insanlardan, zararlı olabileceklerinden bahsediyoruz, ama yinede yeterli olmuyor. Yaz sıcağında uzun kollu giymek istiyor, külotlu çorap giyiyor, çok sabırlıyımdır ama çok zorlanıyorum bende. Oyun grubuna gittiğimiz günler çok uyumlu, öğretmenlerinin sözüne çok değer veriyor. Bu ara öğretmenleriyle önceden konuşuyorum, onlar da sağ olsun arada uyarıda bulunuyor. Oyun grubu hergün olsa hergün götüreceğim. Legolar dikkatini çekiyor, bu ara birlikte lego yapıyoruz, biraz o inatçı ruh hakinden çıkıyor. Sesli kitaplar ve sesli oyuncaklarda bir süre oyalıyor. Yeni kitaplar aldım, onlarda çok dikkatini çekti. Siz de hoşuna gidecek, kendisinin beğenip seçeceği yeni oyuncaklar, kitaplar alabilirsiniz. Bu ara sürekli oynadığımız legoyu mağazadan kendi beğendi mesela. Benim seçip aldıklarımı bu derece oynamamıştı. Sanırım kendi kararlarını verip, uygulamak istiyorlar. Bizimde ara ara izin vermemiz lazım; kendilerine ve başkalarına zarar verecek bir durum olmadıkça.