Oylesinebirisi Merhaba kızlar görebilen var mı ben bir çizgi görüyor gibiyim ama adete 8 gün var awox
Masalina12 Oylesinebirisi Allah gönlünuze göre versin bizde istiyoruz dün trst yaptım silik çizgi çıktı sonra gene yaptım negatif çıktı bişey anlamadım 🤦
Sblsbl Masalina12 aynı sorunu bnde yasadım ılk sılık cızgı cıktı sonra tkrr yaptım negatıf ıcıme sınmedı tekrar yaptım ondada sılık cızgıı cıktı ve suan adetım bnde anlamadım bırsey
Oylesinebirisi @Masalina12 Bu da yeni testim canım görünürde var mı bilmiyorum ben gölge gördüm yani net olaral
bekt55_ Oylesinebirisi kan verin kesin sonuç eğer varsa zaten ilk kanda çıkar sonra kaset teste görünür
Damla_eflin Oylesinebirisi Doğrudur ama bence siz bir kan verin çünkü fotoğrafta olsa görünmedi belki göz yanılması olabilir.
Masalina12 Sblsbl bende.ya bişey anlamıyorum normal teste negatif erken gebelik testinde silik çizgi çıkıyor
Oylesinebirisi Damla_eflin yok ya hiç kan vermicem belki yarın da son test yaparım adet gününü beklerim zor oluyor her ay kan vermek
minikelanur En iyisi gecikmeyi beklemek emin olmanız için 5 gün gecikme sonrası test yaptım böyle çıktı