tgcyi ilay-mom doktorumuz ortmemizi onermedi o yuzden hep uyku tulumuyla yatti aksamlarida serin ya hala sanki usurmus gibi geliyo banada😁
ilay-mom tgcyi örtmek tehlikeli bende beşik içinde bulunduruyorum belini örtüyorum ama açıyor yine de
ebru3457 tgcyi sıfır kol zıbın üstüne kısa kol altına şort giydiriyorum bi kaç gecedir havalar ısındı ondan önce ince uzun pijama takımı giydiriyordum
tazeeanne1 tgcyi inanın bana da ama deniyorum iki gündür böyle bile terliyor bebeklerim cildi bizler gibi değil bence ve 26-27 derece onlar için gerçekten yüksek
tgcyi Uraztos ben ortmuyorum ustunu hep tulumla uyudu kisinda hala aksamlari serin diyede usurmus gibi geliyo
Uraztos tgcyi yazlık müslim tulumlar var aslında için rahat etmiyorsa onları giydirebilirsin tabi evin de serinse. Oğlum üstünü örttürmek istiyor artık bizden dolayı heves etti herhalde örtüyorum bende kimi çocuk da sevmez
Meri-Mel tgcyi Tişört, kapri tarzı pijaması var onu giyiyor bazen,bazen de şort tişört pijama takımı çok terliyor 25 derece oluyor yatak odası normal odalardan iki derece az oluyor ☺️
tgcyi Meri-Mel banada sanki 26 derece olsada aksamlari serin diye usurmus gibi geliyo zibina gecemedim tek🤦🏻♀️
ebru3457 tgcyi sade zıbınla yatırmıyorum üstüne kısa kol ve şort giydiriyorum ama üstünü örtüyorum açıyor tabi
Meri-Mel tgcyi Tek zıbın giydirmiyorum ben de içinde atleti ve iç çamaşırı var🙈 zibini bıraktık çiş eğitimi sonrası 🌸☺️
tgcyi Eylul301023 ortu kullanmiyoruz biz geceleri o yuzden sadece zibinla usurmu diye dusunuyorum bi denemek lazim o zaman
hellobeybi tgcyi kısa kol zıbın, ince müslin örtü. genelde örtüyü açıyor ilerleyen saatlerde ama sorun olmuyor. bizim oda da 25,25.5 derece
tgcyi hellobeybi iste bende erken mi acaba daha diye dusunuyordum ama degilmis herkes oyle uyutuyormus
tgcyi ebru3457 biz gece uykusunda ortu kullanmiyoruz o yuzden birazda tereddutumuz aksamlari serin cunku
tgcyi Meri-Mel biz 3 gun sonra 1 yasina giricez o yuzden hala zibin😂 bide gece ortu kullanmiyoruz ama sanirim yanlis yapiyomusum herkes zibinla yatiriyormus