didoece tgcyi ben bir tek sıfır kollu zıbın giydiriyorum üstüne de ince muslin atıyorum sadece bacaklarını o kadar
ilay-mom tgcyi kızımın odası 26 derece nem 55 falan oluyor ve zıbın giydiriyorum kolsuz ince müslin de beşiğin içinde duruyor bazen örtsem de illa ki açıyor ve akşamları yıkıyorum 1 gün arayla
tgcyi ilay-mom doktorumuz ortmemizi onermedi o yuzden hep uyku tulumuyla yatti aksamlarida serin ya hala sanki usurmus gibi geliyo banada😁
tazeeanne1 Doktorumuz 26 derece ev için gece yatarken zıbın giydirmen yeterli dedi. Normalde zıbın üstüne 0.5 tog müslin tulum giydiriyordum ama çok terliyordu şimdi kısa kollu zıbınla yatırıyorum
imran0907 tgcyi sadece kısa kollu zıbın ama bugün biraz serin kısa kollu zıbın artı altına şort giydirdim müslin örtü örtüyorum ince ama açıyor geceleri
Uraztos tgcyi kısa kollu şortlu tulum içine zıbın giydiriyorum ben duşa sokup yatırdığım için bi de evimiz serin biraz. Zaten deli yatar müslin örtüyorum üstüne
tgcyi Uraztos ben ortmuyorum ustunu hep tulumla uyudu kisinda hala aksamlari serin diyede usurmus gibi geliyo
ilay-mom tgcyi örtmek tehlikeli bende beşik içinde bulunduruyorum belini örtüyorum ama açıyor yine de
ebru3457 tgcyi sıfır kol zıbın üstüne kısa kol altına şort giydiriyorum bi kaç gecedir havalar ısındı ondan önce ince uzun pijama takımı giydiriyordum
tazeeanne1 tgcyi inanın bana da ama deniyorum iki gündür böyle bile terliyor bebeklerim cildi bizler gibi değil bence ve 26-27 derece onlar için gerçekten yüksek
Uraztos tgcyi yazlık müslim tulumlar var aslında için rahat etmiyorsa onları giydirebilirsin tabi evin de serinse. Oğlum üstünü örttürmek istiyor artık bizden dolayı heves etti herhalde örtüyorum bende kimi çocuk da sevmez
Meri-Mel tgcyi Tişört, kapri tarzı pijaması var onu giyiyor bazen,bazen de şort tişört pijama takımı çok terliyor 25 derece oluyor yatak odası normal odalardan iki derece az oluyor ☺️
tgcyi Meri-Mel banada sanki 26 derece olsada aksamlari serin diye usurmus gibi geliyo zibina gecemedim tek🤦🏻♀️