milletsanakanalizemiolacak tgcyi Ben izmirliyim annemler orda oraya gittikce gezer ama buralarda evden cikip bilmem kac saatlik yol gitmez🤣
tgcyi UrbanMom estafurullah ne kusuru sadece uzun tulum giydirdim simdi sirtina baktim soguk mesela usuyomu acab diye kendimi yiyorum burda
UrbanMom tgcyi 26 derecede üşümez terden mi soğudu üşüdü mü orası da önemli tabi. gövdesine bakın sıcaksa soyundurun bence. oğlum doğdu doğalı sıcağı sevmez haziranı gördüğü gibi cam açık zıbınla yatar tabi perde örtülü. öyle daha güzel uyuyor
atabey777 tgcyi bu derecede ne uyku tulumu bence yazın uyku tulumu giydirmeyin kısa kollu veya askılı zıbınla yatsın yeter diye düşünüyorum ben öyle yapıyorum
UrbanMom tgcyi ince bir pijama giydirin o zaman isterseniz ama terlemesi de kötü olur terlemiyorsa sorun olmaz bence
sarmaliklahana tgcyi bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama benım kızlar sadece zıbınla yatıyor 🤭 3.5 ve 1.5 yasındalar.
sarmaliklahana tgcyi terlemiş teri kurumuş olabilir mi? Ben küçükkende sadece zıbınla yaptırıyordum ki üstlerinde örtmezler 😟
GoktugMoms__ tgcyi eğer soğuk ve hafif nemliyse sıcaktan terlemistir eğer kuru ve soğuksa usumustur o biraz kafa karıştırıyor maalesef