Dfncgdm2022 tgcyi dıgrudur cnm ama bızım burası sıcak nem de cok fazla bu yuzden malasef kı cogu zaman zıbınla yatar ama sen cocugunu bılırsın cnm bızımkı resmen oldugu yer de ter doktugu ıcın zıbından baska bır seyle yatmaz
milletsanakanalizemiolacak tgcyi bende ya 😄 daha şort askılıya geçiş yapacak hava yok burda ev sıcak ama gece balıkesir soğuk oluyor hele rüzgarı bitecek gibi değil genelde gündüzleri rüzgar olur gece durur ama geceleri daha çok rüzgar var
mamabear_ tgcyi ben memnun kaldım penye tulumlar kalın gelebiliyor bazen. Çok çok sıcakta sadece zıbınla yatabilir belki ama ara mevsim için kullanışlı. Trendyol’dan almıştım ben
tgcyi Dfncgdm2022 dogru diyosun hepimiz az cok ona gore ayarliyoruz istanbul henuz geceleri o kadar sicak nemli degil
milletsanakanalizemiolacak tgcyi Çoook uzak bize canım en çok merak ettiğim yerdir ya 11 senedir buradayım daha balıkesiri gezemedim kocama kinlendim bak durduk yere 🤣🤣
tgcyi milletsanakanalizemiolacak hahaha kinleme yahuu israr et belki goturur guzel yer gezersiniz insallah
milletsanakanalizemiolacak tgcyi Benim adam izmiri gezer ama buralarda gezmeyi sevmiyor çok uzak yol semeliyor diyor
GoktugMoms__ tgcyi insan üşür diye korkuyor ama onların kanı daha hızlı pompalanıyor sıcaktan hasta oluyorlar doktorlar çocuk ususe hasta olmaz diyorlar terlemesin diyorlar ☺️ geçen sene hep bu derece giydirdim çok şükür hiç hasta olmadı
tgcyi GoktugMoms__ iste bazen ensesi sirti hafif soguk gibi geliyo ama bi bakiyirum isilik olmus yada uyaniyo kafam karisiyo benmde