ecekrk sinemmm90 ay biride sevabına bana içli köfte yapsa lahmacun yapsa ne mutlu olurum her hafta beynimin arkasında içli köfte yapmayı denesem mi diye bir soru geçiyor 😂
sinemmm90 milletsanakanalizemiolacak Vallahi benim bebeden önce de bebeden sonra da canımın istemesi yeterli oluyor bir şekilde uyutuyorum veya banyodan sonra güzel uyuyor banyo yaptırıp yatırıyorum aynı anda yapıyorum yani benim canım istedi ise her şey bitmiştir o an 🤣🤣
sinemmm90 madambovary_ Ellerine sağlık canm keşke hepimiz bir araya gelsek bu yaptıklarımızdan getirsek yesek
sinemmm90 PoppyDaNeer Ben de hepsini çekmem ama göze şöyle güzel duranı veya bir grubumuz var ona bunu yaptım nasıl olmuş diye atmayı sevdiğim için çekiyorum bazıları da çekmiyorum direkt yiyorum sizin gibi
binnur37 kimbumadam Bayılıyorum mutfakta birşeyler yapmaya 💃 Çok güzel çiğköftede yapıyorum ama video paylaşamadım 🙄
minnakkofte kimbumadam o kadar şey yaparım mutfağı çok severim bir kez de fotoğraf çekmek aklıma gelmedi 😁
binnur37 sinemmm90 lavaşını ince güzel yapıp kıymasını lezzetli yaparsan efso oluyo dene bir gün ben nefis yemek tariflerine göre yaptım 👌
aayyyssee kimbumadam mutfağı yemek yapmayı çok çok severim,tatlı canım isterse yaparım ama ugrasmaktan nefret ederim xjkdd daha çok yemek ağırlıklıyım yani ben çoğunu siliyorum telefonumda yer yok diye yakın zamanda yaptıklarım bunlar,hepimiz kraliçeyiz🫠🫶😋
beyazzkuguu aayyyssee aşko tatlı yapmayı sevmediğin halin buysa sevsen neler çıkar ortaya bilemiyorum hepsi harikaaa fotoğraftan bile ye beni diyorlar 🤣🫠🫠