zekkk kimbumadam çok güzel yemek yaparım ama tatlı börek olsun hamur açma gibi şeykeri hiç beceremem yapan insanlara da özenirim
kimbumadam zekkk @cLearQueen valla tatlı hamur türünü nefis yemek tarifleri olmadan asla yapamam o yüzden benden de görsel yok 😂
ruveyda_34 kimbumadam Çok nadir yaptıklarımı çekerim yani cekmeyi unuturum😃cektıklerım bunlar sadeceee tatlı yapmaya bayılırım
myangelson kimbumadam kendi çapımda yaptigim ve resmini çektiğim şeyleri tam atiyordum ki mutluresim hata verdi 😩 çözünürlük yüksek geldi sanırım 🤦🏻♀️
milletsanakanalizemiolacak kimbumadam Teşekkür ederim ❤️❤️ o kıytırık olanlar son anda doğum günü yapmaya karar verilmiş pastalar 1 2 saat içinde o kadar çıkıyor 😅
milletsanakanalizemiolacak sinemmm90 Bende artık olsada diyorum 😅yemeklerim yine öyle alengirli sunumlu ama bebeden dolayı pasta türü pek yapamıyorum ya
milletsanakanalizemiolacak kimbumadam şeker hamurlu pastalarda yapıyorumda çekmemişim sosyal medyamda varsa vardir arsivimde
sinemmm90 milletsanakanalizemiolacak Vallahi benim bebeden önce de bebeden sonra da canımın istemesi yeterli oluyor bir şekilde uyutuyorum veya banyodan sonra güzel uyuyor banyo yaptırıp yatırıyorum aynı anda yapıyorum yani benim canım istedi ise her şey bitmiştir o an 🤣🤣