bianneo kirmizibalikbeachte ben 162 eşim 182. Geçen bir düğünde dans ettik dedim sen bu kadar uzun muydun 😂 bu zamana kadar düğünlerde hatta gündelikte falan topuklu giyerdim fark etmemişim çocuk olunca düz ayakkabılara hatta terliklere geçtim adam uzun😂
12betul kirmizibalikbeachte aslında 10 du da hamilelik girdi doğum derken inşallah 10 antamamlayacam 😂😂
gl99 kirmizibalikbeachte ben 150☺️eşim 192 yan yana durunca çok komik oluyoruz🥰 topuklu ayakkabi giymek zorunda kaliyorum surekli
nursnmh kirmizibalikbeachte ben 1.72 Eşim 1.90 Ama yan yana geldigimizde çok fark var gibi durmuyor. Eşim iri yapılı bende öyleyim galiba bu yüzden
CheriBlossom kirmizibalikbeachte ben 1.68 eşim 1.66 birazda kilosu var bende zayıfım 2 cm’den daha uzun duruyorum yanında🤭🤭🫣
krallice forumgurmesi seninki uzunun da uzunu olduğu için öyle diyorsun 🤣, bence 1.80 gayet ideal erkek boyu, 1.90 üstü çok sırıtıyor kaynimdan biliyorum, allahtan eşim 1.80de kalmış yarabbi çok şükür 🤲🤣
forumgurmesi krallice Hayır ya onunla ne alakası var, ideal boy olabilir ama 1.80 erkeğe bakıpta aa boyu da uzunmuş denmez yani.😂 Erkek dediğin uzun olur hiçte sırıtmıyor zayıf olmadığı sürece. Zevkler ve renkler diyelim :)
krallice forumgurmesi vala bence sırıtıyor da neyse ☺️, 1.80 erkeğe de kısa denmez yani bunu bilelim bence 😂