forumgurmesi Kuzeymomss inşallah inşallah kime çekecekleri belli olmuyor valla benim kızın boyu kısa gidiyor mesela 😂
kirmizibalikbeachte kizinaasikbiranne kendimi bildim bileli bari 1.65 falan olsaydım diye üzüldüm hep 😅
kizinaasikbiranne kirmizibalikbeachte işte o bari de ki 165 benim ve yine eşime göre kısa kalıyor ahahahha
Kitsu kirmizibalikbeachte çocuk olmadan önceki zamanlar tabi 🥲 şimdi evde kendi kendine ayaklarım şişiyor ayakta durmaktan 🫣
Usnac1995 kirmizibalikbeachte 1.69-1.75 🥲 Eşimin sporcu fiziği var ve herkes uzun diyor ona şaşırıyorum😂 Allahtan ordan kurtarıyor yoksa bana kalsa 1.80 üstü olsa ideal olurduk. 15 cm fazlası da çok komik duruyor ama en ideali 10-15 cm fark
maygirl kirmizibalikbeachte Valla hiç kısa gormuyorum kendimi ilginç bi sekilde😀 1.60′ım eşim 1.83. Benim kompleksim tam tersi kısa boylu erkek sevmem, hic istemezdim kisa birine aşık olmayı…Erkek uzun olmalı ama idealinde bi uzunluk.
kirmizibalikbeachte maygirl hic istemezdim kisa birine aşık olmayı Ay çok üzgünüm ama bende buna katılıyorum 🥲