birannebirogull Merhaba hanımlar sabah uyandığımda tavana baktım ev dönüyordu resmen çok korkunctu gün içinde olmadı ama iki gündür stres yaşıyorum az önce yşne oğlumun yanına uzandım aynı şekilde oldu bu durumu yaşayan var mı aranızda
Blackcloud birannebirogull Kan değerlerine baktır istersen canım vertigo vs olayı yoksa. Açlıktan da olabilir belki.
birannebirogull Blackcloud çok korkunç oluyo o an panik atak da var bende aşırı derecede endişeleniyorum hemen
birannebirogull Masalina12 var canım uzun zamandır olmuyordu ama bugün öyle olunca çok korktum panikledim birden
Masalina12 birannebirogull seni çok iyi anlıyorum panik yaptıkça artıyor iste malesef bendede. Var bu aralar çok zorlanıyorum hem de 😓 tansiyonunu ölçtünmu
birannebirogull Masalina12 tansiyonum normaldi gün içinde de kaç kes ölçtüm sabahnilk uyandığımda oldu bide bi saat önce bebeğimi uyuturken yanına uzandığımda oldu bi kaç sene önce boyun düzleşmesi vardı acaba onunla mi alakası var mıdır
Masalina12 birannebirogull banada aynusi oldu bir. Kaç gün önce sabah yataktan kaltum sanki dünya etrafımda dönüyor du gün içinde gene oldu ben panik yapınca tabi devam etti birgün sonra uyandığımda geçmişti bide baş dönmesi Benim en büyük fobim bide kusma çok korkuyorum ya 🤦
Usnac1995 birannebirogull illa vertigo diyemezsiniz benim de olmuştu hatta ben de kusma oldu felaket bir baş dönmesi iki gün sürdü geçti mesela geçen doktora gittim kulak kristallerinde sıkıntı yok dedi. Beyin mr kadar çekildi hiç bir şey çıkmadı.
birannebirogull Masalina12 hadi ya bende çok korkuyorum aklıma kötü şeyler gelio o an hemen bi anda oldu dün sabah uyandım oldu yalnızdım bide aşırı korktum
Masalina12 birannebirogull bende mesela sabahları çarpıntı ile uyanıyorum çok Zor gerçekten panik atak i yenemiyorym😭
birannebirogull Masalina12 gece sürekli yarı uyanık haldeydim korkudan sabah ilk uyandığımda hafif oldu ama öyle dün ki kadar değildi baş ağrım var sanki yanlardan sıkıştırıyorlarmış gibi ama psikolojik olduğuna eminim uyuduğumda bişey yok uyanıkken oda ben düşündüğüm için üç dört sene önce bu hastalık korkum yüzünden panik atak oldum zaten bi sene uğraştım yine başa dönmek istemiyorum hele de bebeğim varken