Elabebekkk12 Jandarmanın ilçe tercihleri açiklanmayan varmı hala daha biz beklemedeyiz? Hangi il çıktı bekliyorsunuz hangi il çıktı açıklandı sizinkiler??
Elabebekkk12 miraydoga evet öyle oldu bizimkisi galiba pazartesine kaldı hafta sonu açiklanırmı bilmiyorum ama?
Elabebekkk12 miraydoga valla bu kadar uzatmalarının anlamı yok herkes ona göre ev felan tutacaklar ilişki kesmeye ne kdar kaldı şurdaki işte
metemom_ Elabebekkk12 böyle çok saçma oluyor yani evi topladım bekliyorum bebekle perişan haldeyiz ilçe belli olduğu gibi direkt gidip ev tutacağım
Elabebekkk12 metemom_ aynı şekildeyim bende aylar öncesinden topladım doğum yaptım kırkım çıktı daha yeni tekrardan bulunduğum yere gidip daha toplamam gerekenler var onları toparlamam lazım bu tayin dönemi zorlu bir süreçmiş
Elabebekkk12 Umutunannesi_ aynı şekilde bende öyleyim kafamda bir sürü deli sorular zormuş bu tayin işi stresli hiç sevmedim😄
Umutunannesi_ Elabebekkk12 demi valla yerimiz iyi olsa bu senede kalırdım ama ben malatyayi sevmiyorum diye tayin istedik😂😂
Elabebekkk12 ozgnrrr aa ne güzel 😄 ay inşallah aslında güzel ilçeleride varmış amaa bizde merkez istiyoruz oralarada hafta sonu git-gel gezme yaparız bari. Keşke birde büyük AVM olsaymış ama oda yok geldiğim yerde de yoktu şansıma burda da yok😄😄
Elabebekkk12 Umutunannesi_ aynı şekilde bende kırşehirdeydim bende hiç sevmedim te geçen seneden beri tayin olmak istiyordum bu sene kısmet oldu umarım gittiğimiz yerde memnun kalırız😄