Canparcam_ ikiprensesannesiiyim Biber ve patlıcan dolması yaptım dünden de taze fasulyem var yanına da salata yaparım. 🫠
ozlem5494 ikiprensesannesiiyim bugün annemlere geldim anne yemeği var 💃ayran aşı, etli nohut, pilav, fırında tavuk-patates, beyaz lahana sarması var 🤗
FtsCvlk ikiprensesannesiiyim ay inanmıyorum menülere bak 😂 ben geçen hafta sadece yumurta yedirdim kocama 😂 kızıma da ona göre yemek yapmıştım 😂
1gebeshanim ikiprensesannesiiyim iki buçuk aydır pastırmalı kurufasulye sayıklıyodum şöyle pilav turşu soğan ayranla. Gaz yapar bebeğe diye yiyemedim ama yaptım bugün 😂 kırılorum o kilidi 💃
defnes32 ikiprensesannesiiyim fırına köfte patates Pirinç pilavı Yayla çorbası yaptım Yarınada Karnıyarık Bulgur pilavı Çorba yok
KLORAK ikiprensesannesiiyim ben daha yapmadım siladgnchdr kopyayı arkadaştan çektim sote pilav ve katı cacık yapıcam 😂
cLearQueen KLORAK helal askom benuim kiz dün 12′de uyudu ne ara sarma saracam sabaha karsi 4te uyandi emdi sabah 8de tekrar uyandı
zuhalsebu ikiprensesannesiiyim domatesli bulgur pilavı yapmıştım önceki gün kolay ve lezzetli. Dün de taze fasulye yaptım. İkisinden de kaldı bugün onları yicez önceden de tavuk vardı az bir şey. Siz de hazır soslara bulayıp fırına atıverseniz mis gibi olur kolay👌🏻
Pamukhanim_ ikiprensesannesiiyim bugün kızım aşırı huzursuz hazır mantı veya makarna yapıcam ben eşim gelince