Bugün çok büyük bi korku yaşadım hâlâ geçmiş değil tabi ama bilinçlenmek adına yazmak istedim buraya, yavrumun kulak arkasında saçının arasında kene gördüm bugün sabah yapışmıştı üzerini değişirken farkettim muhtemelen dün akşamüzeri parka uğramıştık ordan geçti veya bizim üzerimizden eve düştü ona yapıştı bi türlü anlamadık yakın, zamanda bağ bahçe piknik vs. gitmedik, parkta öyle çok yeşillikli bi alan da değil ve sadece salıncakta sallandı başka hiçbir şeye binmedi o kadar korktum ki görünce elim ayağım birbirine dolandı hemen hastaneye götürdüm ve biz gidene kadar 5 kişi daha kene den dolayı gitmiş(küçük bi ilçe de) doktor çıkardı çok şükür bi şey yok kafasıyla beraber çıkardık dedi kan aldılar oda temiz çıktı ama 10 gün boyunca iki kez daha kan verecekmişiz tedbir amaçlı, aman dikkat edelim hepimiz daha önce ne kendimde ne çevremde yaşamadık böyle bi durum ve bana ders oldu artık çok daha dikkatli olucam sürekli kontrol edicem allah hepimizin yavrularını korusun, rabbime emanetlet..