Zeynonunmomu nurdann1 aayy aynısı çekmecelerin kuluplarını söktüm ona rağmen açmış geçen bütün iç çamaşırlarımı çıkarmış bi baktım sallaya sallaya geliyor bize doğru😂😂😂 misaifr falan olsa resillik resmen😂😂😂🙉
minikmisimben Zeynonunmomu dört dönüyor evde oyun oynamayı seviyor ama tabi 5-6 dk en fazla sıkılıyor geziyor anca evin içinde ablası var ama yok gibi hiç oynamıyorlar beraber demin kızdım biraz oynadılar ablası oynatsa 6 yaşında oda hiç bana bulaşmayacak ama 😁
Zeynonunmomu minikmisimben hahah arkadaş olsunlar diye yapılan 2.çocuk ve sonuç evde iki ayrı dünya desene 😂😂 demekki bu yaş böyle serseri serbest stilli😂🤣
minikmisimben Zeynonunmomu aslında biliyordum ona güvenmedim oynar diye de güvenimi de boşa çıkarmadı 🤣
annekadin21 Zeynonunmomu yani bebegim diğer bebislere göre brz usluydu. Ama 1 yaştan snra güncelleme geldi. Tutamıyoruz:D
birprensannesi41 Zeynonunmomu bizimkide tam 12 aylık hiçç oyuncaklariyla amacına göre oynamaz herseyi firlatir atar halkalaei mevlana gibi yerde yuvarlanmasını cok sever perdelerle boğuşur harika aktiviteler😁