[silindi] Tuba_omer Antalyada La Boutique Hotel, Lara otelleri fena sayılmaz birde iki yıl önce gittigimiz Porto Bello Hotel, muğla da yücelen hotel ✨ 😊
Tuba_omer Abrakadabra eşimin ailesi Manisalı. Odada kalıp sonra Ege’yi gezmeyi planlıyoruz otel apart bakınıyoruz
denizcinar güney ege ve akdeniz iyi, ama akdeni sıcakta zor olur. selimiyenin denizi çok güzel mesela, havuz gibi hemde sıcak
Kucukkalbim Tuba_omer Muğla,Antalya,Mersin,Aydın çok güzel plaj olarak Mersin Silifke,Aydın Didim,Muğla Fethiye harika canım plajı sırf kum çakıl yok🤗.Bizde planımızı yaptık Silifkeye gitcez bu yaz😌
Ummuscetinkaya Bende Zeynep otelini düşündüm baya araştırdım Bebekler dostuymuş restoranda özel bebek yemeği yapmak için felan yer varmış. Denizi sığ, tamamen kum ve gittikçe derinleşen denizi varmış. Fiyatı da indirimdeydi tabi değişmediyse. Bakın derim oraya da
NaimeYilmaz Ummuscetinkaya Benim oğlum geçen yaz hepsinden korktu asla kullanmadı. :) Bu yaz alıştırıcaz inşallah. Tabi ki tenteli olanlar daha iyi ama korkmazsa. Ben 2.el almıştım, o şekilde bakarsanız ikisini de almış olursunuz kullanmazsa giden paraya acımazsınız. :))
Ummuscetinkaya NaimeYilmaz ya çok teşekkür ederim. Öyle bakayım ikinci eli olduğunu bilmiyordum. Ayrıca korkunca nasıl soktunuz ? Bir de su soğuk oluyor ya gittiğimizde 8 ay 24 günlük olacak üşür mü ne yapmak lazım 😌
Goktug4343 Ben oğlum 3 aylık ve 5 buçuk aylıkken gittim anne sütü yada mama aldığı dönmler süper şimdi ne yiyecek derdi sardı yazın nasıl otel bulacağız bakalm fiyatlarda uçmuş.
Minik_Hanim Tuba_omer biz hafta sonunu antalya da geçirdik.. kızım 6.5 aylık uçakta ağlar, otelde durmaz diye çok gergindim ama hiç düşündüğüm gibi olmadı, çok rahattık. Otel bebek konusunda çok hassasti. Sabahtan buharda haşlama rica ettiğim patates ve havuclar aksama hazirdi.. Tek onerim otel seçecekseniz havalimanına çok uzak olmasın..