elifsnmzz Merhaba güzel anneler kızım bugün 2. Ay aşılarını olacak ve koca şehir de tek yaşıyorum biraz korkuyorum açıkçası ateş çıkarsa yan etkisi olur da farkedemem diye siz neler yapmıştınız önerileriniz var mı ?
beybitolat elifsnmzz bizimki hiç ateşlenmedi her yarım saatte bir kontrol ettim ateşini 2 gün hep takipteydim. Eğer ateşlenirse calpol verebilirsin. Benim oğlum sadece çok halsizdi hep uyumuştu. İnşallah kolay geçer sizin de🙏
organikirmik elifsnmzz eğer bebişiniz hasta değilse aşı ateşi aşırı yüksek olmaz, calpol verirsiniz biraz soyarsınız düşer hiç panik yapmayın. Kolay geçer inşallah
cekubalim_ elifsnmzz bizde ateş olmamıştı, sadece akşama doğru kolu ağrımaya başlamıştı hareket ettirdikçe ağlıyordu biraz, calpol vermiştim.
Gokturkmom elifsnmzz Calpol veriyorum hep gitmeden benim bebeğim aşılarda ateşlenen bir bebek genel olarak o yüzden önlemimi alıyorum.Eve geldiğimizde üzerini inceltiyorum sadece zıbınla kalıyor malum zaten havalar sıcak
elifsnmzz organikirmik Evim çok sıcak kısa kollarla duruyoruz zaten inşallah kolay atlatırız teşekkür ederim ❤️
gokcelifim elifsnmzz biz de bugğn olduk ikinci ay aşısını gurbetteyiz ve şansımıza da eşim bugün nöbette olduğu için tekim gece nasıl geçecek diye düşünüyorum sürekli🤦♀️ ebe gece sürekli ateş takibi yap 37yi geçerse calpol ver dedi. Bazı bebeklerde hiç ateş falan olmuyormuş inşallah bize de olmadan atlatırız
elifsnmzz gokcelifim Ben de gurbetteyim çok zor gerçekten allahtan eşim var maalesef bizim ateşimiz çıktı 2 kere parol verdim ama içmiyor tükürüyor 38 de hep en düşük 37.3 falan sizin nasıl gidiyor ben bez ıslatıp eklem yerlerine koyuyorum çok halsiz yavrum gördükçe içim parçalanıyor 🥹🥹
hellololo Herkese geçmiş olaun benim bebeğim de bugün vuruldu 2.ay aşısını. Şimdilşk bşraz huysuzluk var sadece kucaktan inmek istemiyor. İnşallah hepimiz sıkıntısız atlatırız bu süreci
elifsnmzz hellololo Size de çok geçmiş olsun ateşi çıktı mı bizim akşam üstü çıkmaya başladı maalesef bir de ishal olduk biraz ağır geçiriyoruz biz
elifsnmzz hellololo Evet bize de öyle söyledi 2 kere verdim ateş inatçı biraz en düşük 37.2 ler de hep inşallah bir daha çıkmaz
gokcelifim elifsnmzz benimde kızım aşırı halsiz hiç enerjisi yok ateşi 37.5 u geçti ilaç verdim düştü ama tekrar ateşlenmeye başladı. Arada bi aşı yerleri acıyor sanırım uykusunda ağlıyor resmen içim gidiyor benimde gördükçe. Bu gece de zor geçer heralde ama yarına toplarlar inşallah minnoşlar 🙏
hellololo elifsnmzz bizim de çıktı ateş 37.6 yı görünce parol verdik en düşük 37.3 ü gördük ilaçtan sonra da