yavrupotuncek ben kendi kurtulma sürecinden bahsedim belki sende de işe yarar eczaneden zolax hap aldım 2 li olandan 5 gün arayla içtim geçmişti ama yinede 1 tane daha aldım aynı zamanda bir mantar kremi kullandım fark etmez ne olduğu asıl işe yarayan zolaxdı bütün çamaşırlarımı çarşaflarımı her şeyimi sirkeye bastım sonra makinaya attım iç çamaşırlarımı ve alt kıyafetlerimin ağ kısımlarını ütüledim vajinama kesinlikle sabun vs bir şey değdirmedim sadece intim yıkama jeli kullandım eşimden kaynaklı bir durum varsa diye her seferinde klozete oturmadan sprey deterjan sıktım sifonu çektim onun iç çamaşırlarını da kendiminkiler gibi yıkadım ütüledim tuvalet kağıdı kullanmayı bıraktım bu bebek temizleme pamuklsrından aldım bir de aynı pamuklardan bir tanesini hep vajinamın arasına yerleştirdim iki taraf bir biriyle temas ettiğinde daha fazla kaşındığını fark ettim ben çok felaket bir hale gelmiştim gece uyurken artık o kadar normal olmuşki sabah kalktığımda iç çamaşırım ve parmaklarım kan içinde kalıyordu kolları sıvadım ve ne geliyorsa yaptım geçti 1 yıl oldu ama şimdi yine başladı 🤦 ha bide mutlaka nioli yağı al