yildizkaradag Kızlar bugün cinsiyetimizin kız olduğunu öğrendik🥹 oğlumun ismi Ata benim Pınar, hep bir kızım olursa ismini Pera koyarım diyordum ama farklı bişeyler de duymak istiyorum sanırım🙈 önerilerinizi bekliyorummm🫶🌸
sek_kahve yildizkaradag aklımda isimlerle girdim posta ama Pera’yı görünce uçup gittiler resmen, ben de çok beğenirim Pera’yı. Hayırlı olsun bu arada 🧡🧡
yildizkaradag uykusuzanne__ yengemin ismi, çok hoşuma gider Pelin de ama bir aileye bir Pelin yeter 😅 Teşekkür ederimmmm🫶🌸
yildizkaradag sek_kahve yaa çok teşekkür ederimm🫶🌸 ben de çok beğeniyorum ama sanki farklı bişeyler de duymak istiyor gibiyim 🙈😅
Meri-Mel yildizkaradag Pera palas dizisi sonrası bu isim de moda oldu aslında Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin umarım güzel bir isim bulursunuz 🤭
yildizkaradag Meri-Mel perayı ben camdaki kız diye bir dizi vardı orda duymuştum😅 çok hoşuma gitmişti ordan kalmış aklımda 🤷♀️
yildizkaradag Meri-Mel güzel bir diziydi ortalarında falan girmişti sanırım diziye ben severek izliyordum geçmiş dizileri izlemeyi seviyorsanız benim gibi bakın derim 😅🌸
Meri-Mel yildizkaradag Vakit bulsam izleyeceğim de 2.5 yaşında iki yaş ile üç yaş arası sendromları toplayıp çıldırtsn biz kızçem var 😥🥺
tubanurrrr yildizkaradag yani hareketli bicir bicir durmayan bir kız ama güzel yiyor gördüğüm kadarıyla akıllı bir kız