Merhaba 2.çocuk için araştırma yapıyorsunuz sanırım ve yorumumu okumuşsunuz. Güncelleme yapmak isterim😅 oğlumun algıları epey açıldı, emekleyerek peşimizden gelebildiği için ağlamaları azaldı, ablasıyla oyun oynamaya başladı ve çok tatlı anlar yaşıyoruz. Kızım da bir süredir zarar vermeyi bıraktı. Ama uykusuzluk bakî. Bazı süreçler daha zor bazı süreçler daha kolay oluyor. Bir süredir atak haftasında da değilmişiz ondan kaynaklı da iyi yönde hislerim evrildi. Size tavsiyem emzik, mama, bez gibi şeyleri bebek olmadan bıraktırmak olur eğer devam ise. Kızımın zamanı yetişmedi erkendi diye yapamadım ben emzikle bezi. Sağolsun emzik konusunda çok yormadı ama 1 gece kardeşini de kendini de uyutmadı. İnşallah pazar günü de beze başlayacağız korkuyorum 😅 oda konusunda ayırdınız mı bilmiyorum ama ayrılsa da kıskançlık oluyor ne yazık ki biz şuan 3ümüz 1 yatıyoruz. Oğlum biraz büyüdüğünde onun odasını ayırıp kızımı da böylelikle yeniden ayırmak istiyorum. Bir de kreş yaşı geldiğinde kardeşi olsa çok daha kolay olurdu belki o da kıskançlık da yaşamazdık diye düşünüyorum. Nacizane tavsiyem bu yönde olur. Sizin için ve ilk çocuğunuz için ilk dönemler zor olabilir ama kendi kendilerine oynadıklarını görmek çok tatlı ve bir yerden sonra ben kızıma yetişmediğim zaman kardeşi oyun arkadaşı olacak. Geçen gün belki kendimizi kandırdık bilemiyorum ama eşimle 1 sene daha zor geçecek sonra rahatlayacağız diye düşünürken bulduk. Şuan kızım tek çocuk olsa aşırı rahat hiçbir derdi yok o yüzden ikinciye cesaret edemezdim ben de bence. Biraz rahatlayınca anne kurt yediği ayazı unutmaya başlamış galiba😂