organikirmik fatma1042 bazı bebekler sevmiyor uykuyu, nedensiz. Arkadaşımın kızı 10 günlükten beri neredeyse sabah uykusu yapmıyor. Yeni yeni (6 aylık oldu) 20′şer dakika 2-3 kere uyumaya başladı
fatma1042 organikirmik normalde uyuyordu yani bir kere de olsa uzun uykusu oluyordu çok uyuyan bir bebek değil de zaten bu gün şaşırdım böyle olunca
Hoptirililaylalaylaylilaylom fatma1042 zamane bebeklerinde normal bacım galiba 🙄 herkes yeni doğanın uykusuzluğundan şikayetçi 😩 bütün postlara bakıyorum, kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali 💁🏻♀️ anlamadım ben bu işi
fatma1042 Hoptirililaylalaylaylilaylom ay hiç deme benimki bide azıcık kımıldatsam uyanıyor bebek dediğin orda ora koyarın uyanmaz yeni nesil bir garip
Hoptirililaylalaylaylilaylom fatma1042 bizde öyle. Memeyi bırakınca kucağımda bayağı bir bekletiyorum, uykuya dalsın diye ama bırakınca hemen fark ediyor 😒
elifsesiz Oluyo bazen öyle günleri varya bebeklerin uyku kıtlığı geliyo sanki 😅 büyüme atağı diş bişey tetikliyodur ya da çok uyarıldıysa da uyuyamıyo toparlar yarına bişey kalmaz merak etme