yavuz0606 Ankarada iyi bir ergoterapist önerisi olan var mı ? Önceliğim ergoterapi alanından mezun olması. Ayrıca yeni mezun ya da genç, tecrübesi az olan bir hocayla ilerlemek istemiyorum. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
beyazzkuguu yavuz0606 merhaba duyusal hassasiyet mi var acaba sizde de ben de ergoterapist arıyorum size denj geldim sormak istedim
asafimkavun yavuz0606 egemen naskisci var Çankaya’da yetiştirdiği öğrenciler var Instagramdan araştırın
adaatuna Dilandilek evet bize de uzaktı biraz ben de yarım saat arabayla götürüyordum kızımı. Siz neredesiniz
pozitifanne06 Dilandilek Ankara’ya geçen hafta gelmiş 8 yıllık bir ergoterapist olarak ben varım ama normalde kadroluyum şimdi ücretsiz izindeyim 😀
Eso25 @asafimkavun bende linusa başlatmayı düşünüyorum bi kaç gün önce görüşmeye gittik. Bireysel ve ergoterapi aldırıcaz memnun musunuz
asafimkavun Eso25 evet çok çok memnunum oğlumla güven bağını kurdular hatta oğlum hocasına gitmek için ağlıyor 3 ayda bile fark vaar
Eso25 @asafimkavun çok sevindim inşallah hep böyle güzel devam edersiniz. Ayıp olmazsa ergoterapi ücreti ne kadar acaba
asafimkavun Eso25 ergoterapiye gitmiyoruz dil alıyoruz biz şuan o da 2000yilbasindan sonra değişecek tabi bireysel alacağız oda şuan 3000