Kitsu _YanakReisinAnnesii önemli olduğunu bilmiyordum da ben akşam veya gece veriyordum bir de 🫣 umarım bu dokunmaz da kullanmaya devam edebiliriz 🌸
_YanakReisinAnnesii Kitsu güzel bir marka,rahatsız ettiği çocukta çok nadirdir. Zeytinyağı var içerisinde hem etkisini artırıyor hemde hazımsızlığa falan iyi geliyor. Ama dediğim gibi sabah erken saatler de vermek önemli 🫶🏻bu şekilde deneyin problem olmaz inşallah ☺️
Kitsu _YanakReisinAnnesii bu markanın kendim vitaminini kullandığım için aklıma bu geldi. Ay hadi İnşallah 💜
Atlasinannesi_ Kitsu Kan damlasını sağlık ocağının verdiğinimi kullanıyorsunuz? Eğer sağlık ocağını kullanıyorsanız pek temiz içerikli olmadığı söyleniyor ondada ocean tavsiye ederim 😊
Kitsu Atlasinannesi_ ben Demir de kullanmıyorum 🫣 o da dokunuyor kullanmayacağım dedim doktorum ne halin varsa gör dedi 🫣🫣 Teşekkür ederim ama 15 gün sonra kan verip demire bakacağız gerekirse alayım
patlakprezervatif Kitsu balım eğer kullanırsan demir takviyesini ocean alma. Novaferrum diye Amerika menşeli demir takviyesi var onun muadili bestiron, onu al.
Kitsu patlakprezervatif yaa teşekkür ederim kaydettim bunu ben kendim de doğumdan sonra demir almadım 😳 çok kısa bir süre sonra doktor söyleyecek bakalım gerekli gereksiz diye i zaman başlarım herhalde
pimpiriklianne43 patlakprezervatif neden ocean microfer kötümü ben onu kullanıyorum doktor en iyisi bu dedi
htcylmzkrtl Kitsu yok genelde bütün ilaçlarda aynısı yazıyor oda 2 yaş altına ayrı ruhsat gerektiği için öyle yazıyorlar ilaç firmasıyla ilgili yoksa normal de bunu kullanıyoruz
patlakprezervatif Kitsu ben o demiri kısa süreliğine kullandım unutmuşum inanır mısın sen hatırlattın 😄. Takviyelerde belirli bir rutin yok herhalde doktor 4.ayda başlattı bir aydır kullanıyoruz. Sana söylememiş