Umutunannesi_ Arkadaşlar klima alacagiz fakat hangi marka iyidir soğutma olarak kaçlik almak mantıklı bilgilendirimisiniz beni
aysebb Umutunannesi_ Odanın büyüklüğüne göre değişiyor kaçlık gerektiği. Çok büyük bir oda değilse 12 ilk yeter. Biz baymak elegant plus kullanıyoruz memnunuz. Şimdi bir üst serisi çıktı bu sene oda güzel. Yani baymak tavsiye ederim
Mommyhann Umutunannesi_ biz arçelik kullanıyoruz tam girişe koyduk bütün odaları serinletiyor memnunuz ama kaçlık falan o kadar detaylı bilmiyorum ben😊
canmanayvesuyu Umutunannesi_ bi ay önce falan kayınvalideme eca aldık memnunlar biz de aynısından almayı düşünüyoruz hatta
canmanayvesuyu Umutunannesi_ Eca (Montaj Dahil) Ecotech 12.000 Btu 3D Dc A++ Inverter Klima canım ismi bu Hepsiburada benim hesabımdan almıştık ordan kopyaladım sana
ayisit LG kullanıyoruz 4 senedir geçen sene de çocuk odasına aldık 12’lik oda çok büyük değilse yeterli m2 ye göre alınması gerekiyor öteki türlü zor soğutur bu da elektriğe yansır.
Umutunannesi_ Kitsu bu markaya baktik ama fiyat olarak pahali geldi digerlerine göre teşekkür ediyorum yinede ☺️🌺