Zaman çok çabuk geçiyor kimisi hamileliği çok seviyor kimisi bu bebek nasıl büyüyecek diyo ama bir bakıyorsun zaman ⏱ geçmiş gitmiş . Geçmez dediğin ne varsa geçmiş. Her anın kıymetini bilmek gerekir çünkü bir defa yaşanıyor 🌸
İlk kızımda ofise gittiğim için yazlı kışlı klimalar açık olurdu yazın şalla otururduk çorapsız duramazdık çok bilmedim onda . 2 bebeğim çok çok zor geçti evden çalışıyordum hem karnım hem pc o kadar zorluyordu ki pc ateş gibi masaya otursan olmuyor uzansan olmuyor otursan olmuyor 😀 evde klima yok vantilatör sadece ses yapıyor. Başım ağrırdı . Geceleri hava durumunu takip ederdim sıcaklık gece 3 gibi düşerdi o zamanlar yatardım . Sabah uyanırdım yorgunluk sıcaklar mide bulantısı sanki hayat hep böyle gececek gibi gelirdi . Büyük kızım ilgi kahvaltı bekliyor yapacak halim olmazdı sürekli canım soğuk su isterdi . Bir gün hiç unutmam tansiyonum düştü ama çok kötü oldum kustum kızım 4.5 yaşındaydı buzdolabını açıp bana hoşaf getirmişti annecim iç kendine gelirsin diye 😍. Uyuma sıkılıyorum derdi gözümü açamazdım . (Haksızlık yaptığımı düşünürdüm . Daha Küçük çocukları olanlara allah yardım etsin )
Çok şükür geçti Ağustos da doğdu kızım . Şu an 10 aylık 🌼
Sizin süreciniz nasıldı
Sağlıkla büyüsün minnoşlar 💙