kelebegiminannesiyim Bugün oğlum olacağını öğrendim. (Rabbim nasip ederse inşallah) Oğullarınızın adı veya oğlum olursa şu ismi koyardım dediğiniz isimler nelerdir 😍
Baldanadam_ kelebegiminannesiyim oğlumun adı Barlas çok hoşumuza gitti ve koyduk tabi etrafımız daki herkes bu ismi duyunca mamut görmüş gibi şaşırsada ben oğlumun ismini çok seviyorum 😊 hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah tebrik ederim 🌸
Taze_anne00_ kelebegiminannesiyim hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşşalah 10 aylık oğluma Alp ismini verdim anlamı yiğit Savaşcı Gözüpek demek 😍
ciray Oğlumun adı Doruk, ben Rüzgar veya Göktürk istemiştim. Sonra doğunca Doğu koyduk adını, herkes zorbalayınca Doruk yaptık 😄
kelebegiminannesiyim ozlem03 yaaa çok güzel 😍😍 ben de ilk kızıma hamileyken cinsiyeti öğrenmeden önce erkek olursa eşimin adını koyayım diyordum da yanına uygun bir isim bulamadım 😀
forumgurmesi Hayırlı uğurlu olsun :) Bende hamileyim henüz cinsiyetini öğrenmedik ama erkek ismi olarak Göktuğ Gökalp Alphan Kayra Bera Gibi isimleri beğeniyorum.
kelebegiminannesiyim forumgurmesi erkek isminde eşimle anlayamayacak gibiyiz 😀 o tarihteki isimlerden istiyor ama ben 🤮
kelebegiminannesiyim Taze_anne00_ inşallah canım çok çok teşekkür ederim 😍 güzel isim aslında yanıma bir isim daha koyup olabilir ❤️
bloommom kelebegiminannesiyim oğlumun ismi Miran ilk başta arden istemiştik son anda bu isimi görünce bunu seçtik
suheyla92 kelebegiminannesiyim oglumun ismi Koray cok begenerek koydum K ile başlasın istedim numerolojinin de etkisiyle
One-life kelebegiminannesiyim oğlumun ismi CAN kızım EDA biz güncel isim sevmiyoruz çünkü o dönem hep aynı isimler oluyo başka da düşünmedik zaten.
kelebegiminannesiyim One-life isimleriyle yaşasınlar inşallah 😍 eşim de eski Türk isimlerinden istiyor
patlakprezervatif kelebegiminannesiyim oğlumun adı Gökalp Timur. Bana kalsa; Kıvanç Poyraz Nazım Kağan Böyle ağızdan dolu dolu çıkan isimler düşünebilirdim. Kocam sen taşıdın adını da ben koyayım dedi 😃