gebesasli hilallly12 yediren yok canım gördüğün gibi burda boş vakit harcama da cocuğa şimdi cips falan yedirmesinler
Annesiiiiiiii gebesasli Aynen öyle o zaman burası çok faydalı iyi ki varsınız vs vs derdi. Ama şimdi burda kimse çocuğuna bakmıyor burda duruyor. Allah akıl fikir versin
keyfimin-kahyasi-misin hilallly12 linclenmeyecek biseyim yok çünkü o çocuk senin nasıl ağzını acamazsin
miran69_ 1gebeshanim aynen öyle size demişler o ne saçmalık diye ya hasta olursa gözünün içine bakıyoruz aman hasta olmasın diye bana çok eyfam yapıyorsun diyorlar çok üstüne düşme diyorlar ama olmuyor iste
1gebeshanim miran69_ aynen saçmalık demiş biri çok sinir oldum aşırı. İki hafta benden geçen haftalıkla ben mücadele ettim. Sanki uyduruyoruz. Herkesin bağışıklık sistemi farklı bebeği farklı kimisi hastalanıyor kimisi hastalanmıyor küçücük beden hasta olmasın diye çabalıyoruz saçmalama demiş😂
_YanakReisinAnnesii ElisaMom_ Haklısın kesinlikle ama bu tarz insanların o konu da hassasiyeti olduğunu sanmıyorum hiç…
melisati hilallly12 komiksiniz nasıl bişey diyemedim kim olursa olsun 4 aylık bebeğe dondurma nasıl yedirebilir ve siz nasıl sustunuz asla anlam veremedim
Yigit_Yagiz_Moms hilallly12 sevdiğim bi insan dedim az ver az ver diye ama dinlemedi yani sonra da bıraktım dinlemiyor diye Allah akıl fikir versin. Savunmanız daha da kötü. Çocuğunuza zarar verecek bir şeyi sırf sevdiğiniz biri veriyor diye nasıl göz yumabilirsiniz? Bir de dinlemiyor diye bıraktım demişsiniz iyi vallahi isteyen istediğini yapsın o zaman bebeğinize umursamayın böyle
atarepla Bebeğine yapılan kötülüğe engel olmamışsın. Bir nevi bebeğine kötülük yapılmasına ortak olmuşsun yani hala gelmiş diğer annelere laf ediyorsun. Böyle annelik olmaz. Hiç mi içgüdünüz yok kedi köpek bile nasıl sahip çıkıyor doğurduğuna.