gizememre İyi akşamlar kızlar memleketinizin meşhur yemeği nedir ? Bizim ki Bafra pidesi genel de bu şekilde çok yaptırırız kalabalığız zaten 😂🥰
Motherqueen_ gizememre etliekmek her nekadar konya diye tescillenmissede birde sivas in etli ekmegini deneyin yiyenler hayran🫠 Bunun haricinde Sivas köftesi Katmeri Hıngeli Madimagi Gınnışı meşhurdur😄 Kütahyaninda Cimcigi Hashasli lokumu Hashasli mercimekli tosunumu Meshurdur😄
elifmelif Motherqueen_ etliekmeğimizi vermeyizzzz şaka bir yana atlı eşekli olmasın da nerenin olduğu farketmez 😂😂😂
LezizeNine gizememre aşkım ben de bozdum bayramda kendi yaptığım baklavayı yedim dayanamadım 😂 kuzum doğudanız Hakkari bölgesinden ilçe söylemiyim şimdi bi tanıdık çıkar falan 😂
Ladyinfrance Motherqueen_ Sivas’ta da çok güzel yapıyorlar her gittim de yerim Konya’nın galiba ama Konya’da da çok güzel yapıyolar orda da yemiştim😂😂😂😂her yerin olsun bence
Birdunyabircennetannesiii Motherqueen_ Sivas etliekmeği güzeldir anam 😅 Ama Konya’nın etliekmek Biz çalmış gibiyiz birazcık🙊
CuteBadesMama gizememre aaaa bizimde Bafra Pide’si 😁❤️ düğünde, bayramda, cenazede, her pazar, yeme yanında yat. Afiyet olsun 🌸
LezizeNine gizememre afiyet olsun kuzum bayramdı sonuçta insan engel olamıyor 😂 bak bayram bitti bana da yemek bitti şimdi devam ediyorum son bahara kadar çok vermem lazım 😌