38Birannebirbebekbirbaba Kızlar dün sarılık için kan verdik bebeğime ama sonucu gün içinde öıkar dediler çıkmadı mesaj olarak gelir size dediler gelmedi e nabıza da düşmemiş sonucumuzda bi skıntı yok ondan mı mesaj gelmedi acaba
elizliyos 38Birannebirbebekbirbaba bi sekilde ogrenseniz iyi olur değeri yuksekse Allah korusun nerden bileceksiniz benim bebegimde sinirda ogrendik hemen fototerapi verdiler
38Birannebirbebekbirbaba alparslanmomms söylemiyorlar internetten bakın diyorlar telefondan bilgi veremiyoruz diyorlar
alparslanmomms 38Birannebirbebekbirbaba gitseniz yine mi bilgi vermezler bu ne saçmalık ya . Ya yüksekse değer
alparslanmomms elizliyos sizin bebeğinizin kaçtı öğrendiğinizde biz de geç öğrendik 19 du değeri 😕kabus gibiydi ya
38Birannebirbebekbirbaba elizliyos bakalım yarın hastanede işimiz var soracağız inşallah teşekkür ederim
elizliyos alparslanmomms 20.9 du bende cok aglamsitim 21 di sinir degeri hani dogum haftasi ve kiloya gore hesapliyolarmis ya bide 3 saat sonuc cikmasini bekledik sozde acile gitmisiz
38Birannebirbebekbirbaba elizliyos bizde acile gittik ama sonuç gün içinde çıkar dediler iki gündür bekledik
alparslanmomms elizliyos çok zordu ya bizimki de 19 du o günleri asla unutamıyorum. 😔allahtan tedaviyle hemen geçecek bir şey. 2 gece yattı çok şükür taburcu olduk
38Birannebirbebekbirbaba alparslanmomms bir gibi öğreneceğiz inşallah kaç olursa normal oluyor yatış vermiyorlar acaba
newmo 38Birannebirbebekbirbaba bebeğiniz nasıl uyanık mı memede uyuyor mu uyandırmakta zorluk çekiyor musunuz ? Biz 18 ile hastaneye yatmıştık
alparslanmomms 38Birannebirbebekbirbaba o doktordan doktora değişiyo 12 olunca yatış yapan da var , yükselirse yatırırım sık sık emzir diyen de . İnşallah yüksek değildir haberdar et bizi de
newmo 38Birannebirbebekbirbaba büyük ihtimalle sonucunuz yüksek çıkabilir ama telaş yapmayın bizimkide uyurdu uyandırmakta zorlanırdık 16 saat benim odamda yattı gözümün önündeydi mavi ışık aldı hastaneden çıktığımızda değeri 18 den 9 a düşmüştü
1gebeshanim 38Birannebirbebekbirbaba uyuduğunda ben ayağına fiske atardım gerekirse ağlatıyodum uyanmıyordu🙃 burnunu sıkardım. Islak bir bez ile alnını yüzünü elini boynunu silerdim. Bazen altını açınca bezi açınca uyanırdı. Ahh çok zordu çok