etkin KendiEvimdeDeplasmandayim ben yazım siz ilgiledirz anmdıysan bakmdan geç git ben seni sorun değil aniyan anıyor ama ?
simitayranseverim etkin size kötü bir şey yazmamış aksine faydalı tavsiyede bulunmuş. Siz kesin trolsünüz başka açıklama bulamadım 😁
KendiEvimdeDeplasmandayim etkin insan gibi bişey yazıyoruz ama olmuyo demek ki. Pki sz blrsnz norsnz yapm
sek_kahve etkin anlayanlar üstün okuma ve anlama yeteneklerinden anlıyor. Başarı sizde değil, onlarda yani.
etkin KendiEvimdeDeplasmandayim sen kedin yazdına bakmiyrsun galiba hiç bir şey anaşılmiyr ben sana bir şey demiyrsan.senden ben yazmamla ilgilenmzsizn !
etkin uykusuzanne__ ben yazdıgim yazılar nasıl şil bilirm canım basklarin yorumlar sinirim bozuyr gerçekten den hiç bir şey paylsmiyecmm ya 🤦🏻♀️
etkin uykusuzanne__ uykusuzanne__ bildir deyim şuna neerye basma gerk tam olarak tüm konuşmaları silinmesi için canim
Nazliezgi etkin yazdıklarınızı daha Okur şekilde yazarsanız herkes anlayabilir bu şekilde karışık harflerle hiç bir şey anlaşılmıyor
uykusuzanne__ @nnoktaa post sahibi postunun silinmesini istiyor @Feyzosumunannesi yardımcı olur musunuz lütfen
uykusuzanne__ etkin böyle yapacaksınız açıklama yazdıktan sonra gönderiyi bildir diyor oraya bas zaten görünce silerler
etkin uykusuzanne__ öyle yaptım canım bana zamanın hayrdi yardımcı oldu teşekkürler ederim Allah razı olsun senden silecklerim hepsine öyle yaptım inşallah silinir ne zaman sonra siliniyor canim